reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kamisia ogromne gratulacje, w końcu się doczekałaś :laugh2:

U nas Hania w sobotę skończyła miesiąc i przy odbijaniu to wywijałaby głową na wszystkie strony ale jak ją kładę na brzuszku to zaraz się denerwuje, chyba nie lubi :sorry:
Carola ale okruszek :laugh2:
U nas domowa waga pokazuje, że Hania może mieć już ok 4800 :szok: część ubranek na 62 już za mała, już uzupełniam większą rozmiarówkę :surprised:

Betula powodzenia w łapaniu :-p

Kamisia gratuluję!!! :)

Carolajna czas leci jak opętany! My w środę już miesiąc.. od miesiąca jestem mamą, szok :) Carolajna kocyk super, ale pochwal się gdzie kupilas "poslanie" w grochy ;)

Betula my tez mamy zlecona badanie moczu, ale pediatrka kazała kupić takie woreczki na mocz dla chlopcow, zalozyc taki woreczek na siusiaka w nocy i jak się napełni to dopiero przelac do pojemniczka...

Daniel 4660 waży a ubranka dopiero teraz wkładamy 56 cm.

Olaolala pościel z Gluck ale pochwalę się jutro tą z Napiki bo zamówiłam i jutro odbiorę. Cudna. Zresztą mam od nich mnóstwo rzeczy ;)

Kamisia gratulacje.

Ja też nosek czyszczę solę fizjologiczną kładę na brzuszek mała się złości i wydmuchuje przy okazji nosek;)
Charczenie u nas nadal jest nawet dzisiaj moja mama się zdziwiła bo trzymała Erykę na rękach i poczuła na pleckach takie charczenie. No ja nie podejrzewam żeby to miało związek z przeziębieniem.

Kamisia89 gratuluję i ściskam :biggrin2:

Caro widzę że Danielek jednym oczkiem luka co się wokoło dzieje ;-) ;). No a waga 4660 to super, nie powinnaś już mieć powodu do zmartwień.

Mój Tymek bardzo mocno trzyma główkę. Staram się go trzymać tak aby jeszcze tego za często nie robił. Jednak na miesięczne dziecko to troszeczkę za wcześnie. Na brzuszku też przełoży główkę.

reklama
Carolajna dobre z ta reka na pulsie.
Ja dzis czuje sie jak zombie.Vivi wstawala co godzine czasem co 40 minut.Musialabym walnac kawe taka z kilku lyzeczek ale co jak nie mozna :( u nas waga 4100 ale dalej ciuszki 50 ciut za duze chociaz i tak juz duzo mniej za male niz na poczatku :)

Do góry