reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas dzisiaj była położna zważyć małą i w dwa tygodnie mamy do przody 615 g.:) Waga całkiem niezła biorąc pod uwagę że o 5 rano mieliśmy kupowy kataklizm. Mała brudna po pachy wszystko do prania a ona do mycia:):)

Odnosnie wazenia to Antkowi w ciagu 2 tyg. przybylo ponad 700 g.tylko na moim mleku, a norma to podobno 200 g na tydz.wiec sukces!!!

A tak z innej beczki to mozna pic kawe inke przy kp?

Melduję się po wizycie. To sobie jeszcze pobiegam w dwupaku... skurczy brak na ktg tylko napinanie brzucha, rozwarcia też brak a szyjka krótka. Jak się nic ruszy do niedzieli to w poniedziałek do szpitala mam skierowanie. Oby się coś ruszyło bo zwariuje :-)

Kamisia musi się ruszyć masz przecież wielki doping na forum:);) U mnie we wtorek lekarz powiedział że rychłego porodu nie widać a z czwartku na piątek odeszły mi wody i w piątek rano już mała była na świecie więc wszystko się może zdarzyć.

Ja jak w środę byłam na ip to też nic nie zapowiadało porodu a w nocy z czwartku na piątek przyjechałam z regularnymi skurczami :-p
Kamisia w końcu musi się zacząć, innego wyjścia nie ma. Aczkolwiek wiem jakie frustrujące jest to czekanie. Dużo sił dla Ciebie :blink:

Pielegniarka srodowiskowa powiedziala nam dzisiaj,ze jesli dziecko regularnie sika to nie ma sie czym martwic. I skonsultuje to z lekarka. Telefonu nie bylo z przychodni wiec obserwujemy. Na pueluszce sa brudy kupkowe i siki ale porzadnej kupy brak.

reklama
PaniAg nasza środowiskowa to takie snuła opowieści, że za głowę się łapałam. Słyszałam wręcz, że pani doktor powie mi to samo. I co się okazało? Że ja miałam rację. Słuchaj trochę Swojej intuicji, nie patrz ślepo w ludzi.

Do góry