reklama
anit80
Fanka BB :)
Magdalena gratuluję :-) nabieraj siły.
Magdalena - gratulacje! Najważniejsze, że już jesteś po, i że Lilianka jest zdrowa
Carolajna - i jak młody? Przyzwyczaja się do mleka?
Ola - na problemy brzuszkowe też polecam kładzenie na brzuszku, na szczęście po inne metody nie musiałam sięgać ( i oby to się nie zmieniło). A większość znajomych poleca właśnie espumisan.
Kamisia - trzymaj się! Znam ten ból, bo dwójkę rodzilam po terminie.
Carolajna - i jak młody? Przyzwyczaja się do mleka?
Ola - na problemy brzuszkowe też polecam kładzenie na brzuszku, na szczęście po inne metody nie musiałam sięgać ( i oby to się nie zmieniło). A większość znajomych poleca właśnie espumisan.
Kamisia - trzymaj się! Znam ten ból, bo dwójkę rodzilam po terminie.
betula
My wyłącznie na MM i na problemy z kupką polecamy z Haniakiem drzemkę w foteliku samochodowym. Pozycja w foteliku chyba jest całkiem całkiem, bo kupa praktycznie zawsze jest zrobiona.
Trzymam kciuki za te, które jeszcze nie urodziły.
To czekanie to masakra była ))
Trzymam kciuki za te, które jeszcze nie urodziły.
To czekanie to masakra była ))
Carolajna32
Zuzanka wypija ale minimum. Od wczoraj jeszcze większy krzyk (
Magdalena777
Kamisia co tam u Ciebie? Coś się rozkreca? A nasz w domu taka duża piłkę? Ja bym na pewno nie urodziła wczoraj gdyby nie kręcenie się na piłce. Bardzo przyspiesza rozwarcie.
wczoraj jak zwykle wieczorne skurcze nieregularne , jak się położyłam spac to przeszło. Tak właśnie próbowałam z tą piłką, dziś też poskacze i jeszcze raz podłogi umyje. Boli mocno podbrzusze w pachwinach i ciągnie do nóg. No ale tak już miałam nie raz. Jeszcze wizytę mam na 15. Zobaczymy co lekarz zadecyduje.Kamisia co tam u Ciebie? Coś się rozkreca? A nasz w domu taka duża piłkę? Ja bym na pewno nie urodziła wczoraj gdyby nie kręcenie się na piłce. Bardzo przyspiesza rozwarcie.
reklama
PaniAg
Magdalena gratulacje!!! Ja przy 4 cm roswarcia mialam takie bole,ze nie mam pojecia jak mozna miec 1o i urodzic sn. Po cesarce czuje sie super. I nie wyobrazam sobie teraz inaczej, dobrze,ze moj Bobas byl duzy xD
My czekamy na pielegniarke srodowiskowa. Noc przespana. Jadl 2 godz, w tym zmiana pieluszki itd. Potem spal do ponad 7.oo.
My czekamy na pielegniarke srodowiskowa. Noc przespana. Jadl 2 godz, w tym zmiana pieluszki itd. Potem spal do ponad 7.oo.