reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mkvet :-) trzymaj się :-)
My jednak wyladowalismy w szpitalu jesteśmy już po 1 badaniach jutro kolejne :-( Alex dzielnie znosi zmianę podwieczor był troszkę marudny była śpiący i wszystko go interesowało aż wkoncu puściłam mu Boba marleya i zasnął sobie smacznie .

Załączniki

• 1456777073416.jpg
    1456777073416.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 97
  • 1456777087461.jpg
    1456777087461.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 94
Witamy, my juz od wczoraj w domku. Uczymy sie swoich zwyczajow. Pierwsza nocka, kapiel i pieluchy za nami.

Ja nawet nawet. Rana po cc troche rwie, i skurcze daja o sobie znac jak karmie i ciezko wejsc do wanny;) Ale to nic.

Nie wiem czy Antos sie najada, ale jak spi po jedzeniu to chyba tak? U nas nie bylo kupy jeszcze.

W szpitalu nie wiem jak czesto bo po cc pielegniarki myja i przebieraja dzieci.

Beemik gratulacje!!!!

Witam,

PaniAg skoro Tobie dziecko myli i przebierali to Ty w sanatorium byłaś a nie na porodówce :-D:-D
Super że jesteście w domku, teraz byle wiosna przyszła i będziesz się chwalić na spacerkach swoim skarbem :-) :):wink:

Mamuśki w dwupaku milczą, czyżby akcja poszła :confused::-D

Anit, u nas takie zwyczaje po cc. Raz sama przebralam bo tak myslalam,ze trzeba, byla chyba 3 doba po cc a pielegniarek cos nie bylo widac. A ta wparowala,ze nie wolno. Super,ze nam ktos powiedzial,ze trzeba wozic do nich dzieci co 3 godz ns zmiane pampa. A na sali wszystkie Bobasy nasze ryczaly, to mysle sprawdze a tam bomba xD

Chociaz zobaczylam stopki i raczki dziecka xD

Anit U mnie cisza , zero akcji:-D a skurcze przepowiadajace już mam kolejny dzień pod rząd i nic poza tym. Czekamy. Mam nadzieję , że samo się ruszy bo nie chce mieć wywoływanego porodu po raz drugi...

Miłego dnia mamusie ! :-*

reklama
Kamisia a jak wygląda to wywolywanie? Kroplowka to wiem. A poza tym? Mi chcą wywoływać w czwartek, zaledwie 3 dni po terminie.

Do góry