reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Mi zaczęły się krwawienia i skurcze, przyjechałam do szpitala a tu ktg nic nie pokazuje. Czekam na badanie przez lekarza.
Magdalena777
Kamisia sorry ze się wciskam w kolejkę
magmich
Mkvet gratulacje, dużo zdrówka i powrotu do sił.
Magdalena trzymam kciuki.
U nas czas leci tak szybko że szok. Ja nadal marzę żeby przespać ciurkiem więcej niż 4h ale pewnie jeszcze trochę się pomęcze. Pogoda się zepsuła więc wczoraj bez spacerku i dzisiaj też się nie zanosi.
Mam pytanie z innej beczki czy któraś może mi polecić dobrą farbę do włosów? Tylko nie zmywalną bo mam za dużo siwych i z natury ciemne więc jak się kolor zmywa to wyglądam jak babcia
Magdalena trzymam kciuki.
U nas czas leci tak szybko że szok. Ja nadal marzę żeby przespać ciurkiem więcej niż 4h ale pewnie jeszcze trochę się pomęcze. Pogoda się zepsuła więc wczoraj bez spacerku i dzisiaj też się nie zanosi.
Mam pytanie z innej beczki czy któraś może mi polecić dobrą farbę do włosów? Tylko nie zmywalną bo mam za dużo siwych i z natury ciemne więc jak się kolor zmywa to wyglądam jak babcia
kati29
Beemik jeszcze i ja pogratuluję
Mkvet również gratulacje duzo zdrowka
Mkvet również gratulacje duzo zdrowka
Magdalena777
Rozwarcia nie ma w ogole, ale jest mało wód wiec zostaje w szpitalu. Jutro wywoływać będą jakby się dzisiaj nie rozkrecilo. Ja nie wiem co ze mną jest. Odczuwam bardzo silne skurcze a ktg w ogóle ich nie rejestruje. Przecież sobie nie uroilam
Magdalena777
Kamisia jeszcze nie wszystko przesądzone. Może się okazać że urodzimy tego samego dnia ja wczoraj wieczorem miałam takiego nerwa niewiadomo skąd. Nakrzyczałam na męża i na córkę, sama się mocno zestresowalam i może to od tego.
reklama