reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mkvet gratulacje ! Duzo zdrówka dla Was.
Ja dziś bez humoru dzień za dniem mija a tu nic i znowu druga fala telefonów hehe. Coś czuję , że będę ostatnia na liście :-/ No cóż , ktoś musi ;-)

reklama
Mkvet gratulacje, dużo zdrówka i powrotu do sił.

Magdalena trzymam kciuki.

U nas czas leci tak szybko że szok. Ja nadal marzę żeby przespać ciurkiem więcej niż 4h ale pewnie jeszcze trochę się pomęcze. Pogoda się zepsuła więc wczoraj bez spacerku i dzisiaj też się nie zanosi:(.
Mam pytanie z innej beczki czy któraś może mi polecić dobrą farbę do włosów? Tylko nie zmywalną bo mam za dużo siwych i z natury ciemne więc jak się kolor zmywa to wyglądam jak babcia:);)

Rozwarcia nie ma w ogole, ale jest mało wód wiec zostaje w szpitalu. Jutro wywoływać będą jakby się dzisiaj nie rozkrecilo. Ja nie wiem co ze mną jest. Odczuwam bardzo silne skurcze a ktg w ogóle ich nie rejestruje. Przecież sobie nie uroilam

Kamisia jeszcze nie wszystko przesądzone. Może się okazać że urodzimy tego samego dnia :) ja wczoraj wieczorem miałam takiego nerwa niewiadomo skąd. Nakrzyczałam na męża i na córkę, sama się mocno zestresowalam i może to od tego.

reklama
A wiesz Magdalena ze ja tak miałam przy pierwszym, skurcze w nocy co 5 minut bolesne a na ktg nic . Patrzyli na mnie jak na głupią. Nie wiem może jakiś lipny aparat mieli. Też tego nie rozumiałam wtedy :p

Do góry