reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

He he widze, ze na koncowce wszystkie wyluzowalysmy i po prostu spokojnie czekamy na rozwiazanie :)
Mi tylko niektórzy znajomi podnoszą ciśnienie-co 2/3 dni sie pytaja czy juz? A powiedziałam, ze dam im znać jak juz dzidzia bedzie z nami. To juz lekka przesada, zablokowałam kilka osób w telefonie skoro po dobroci do nich nie dociera. Nie bede sie niepotrzebnie nakrecać i denerwować. Przecież to nie ode mnie zależy kiedy urodze...juz sie z tym pogodziłam :)

reklama
Nie moge po prostu-wlasnie napisala mi juz 3cia dzisiaj osoba czy sie cos ruszyło... rece mi opadają...

Beemik no rzeczywiście przesadzaja...trzeba by chyba nr zmienić na ten czas hihi i podać go tylko najbliższym . U mnie sie jakos uspokoilo na szczescie ale zapewne wykracze i nadejdzie druga fala telefonów :-/

Już po terminie... 23go miałam. Ja też mnóstwo telefonów odbieram ale staram sie nie denerwować. Czasem mam tylko gorsze dni pod tym względem. Nie mogę coś usnąć- gonitwa myśli... Ja staram się myśleć że Ci ludzie dzwonią z troski i sympatii i większość z nich nie wie że czekanie jest irytujące, a ich telefony nie pomagają;)

Tak sobie spię....Milego dnia :)

Załączniki

• IMG_20160226_072814.jpg
    IMG_20160226_072814.jpg
    674,6 KB · Wyświetleń: 104
PaniAg jaką ma bujną czuprynę, super! :laugh2:

Hania dzisiaj skończyła 3 tygodnie, nie wiem kiedy tyle dni mi uciekło :-p Dzisiaj chyba też nici ze spaceru, zimno na zewnątrz :-( :(

PaniAg nareszcie się doczekałaś. Synuś śliczny.

Anit masz chyba ten sam problem co ja. Córcia nie może mi zasnąć sama, czuje się bezpiecznie tylko jak ma cyca w buzi lub pod nosem.

Dziewczyny ja jeszcze nie zdążyłam kupić wiec nie wiem jakie są rezultaty ale mi położna poleciła na baczki u małej aby wybierać produkty z mała ilością laktozy. Są takie serki masło mleko jogurty. To ma powodować mniejsza fermentacje a w rezultacie mniej bączków.

reklama
PaniAg synek jest super, duży to i czupryna bujna :biggrin2:.

Seforka no właśnie wczoraj miałam kryzys z tym leżeniem przy cycku i podałam smoczek :hmm:. Czasem weźmie i ciągnie a czasem wypluwa. Jak naprawdę nie chce smoczka to nawet ma odruch wymiotny. W nocy spał bez smoczka ale oczywiście po pierwszej pobudce to już przyszedł do nas w środek :-) :).

Do góry