reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

He he widze, ze na koncowce wszystkie wyluzowalysmy i po prostu spokojnie czekamy na rozwiazanie :)
Mi tylko niektórzy znajomi podnoszą ciśnienie-co 2/3 dni sie pytaja czy juz? A powiedziałam, ze dam im znać jak juz dzidzia bedzie z nami. To juz lekka przesada, zablokowałam kilka osób w telefonie skoro po dobroci do nich nie dociera. Nie bede sie niepotrzebnie nakrecać i denerwować. Przecież to nie ode mnie zależy kiedy urodze...juz sie z tym pogodziłam :)

reklama
Nie moge po prostu-wlasnie napisala mi juz 3cia dzisiaj osoba czy sie cos ruszyło... rece mi opadają...

Beemik no rzeczywiście przesadzaja...trzeba by chyba nr zmienić na ten czas hihi i podać go tylko najbliższym . U mnie sie jakos uspokoilo na szczescie ale zapewne wykracze i nadejdzie druga fala telefonów :-/

Już po terminie... 23go miałam. Ja też mnóstwo telefonów odbieram ale staram sie nie denerwować. Czasem mam tylko gorsze dni pod tym względem. Nie mogę coś usnąć- gonitwa myśli... Ja staram się myśleć że Ci ludzie dzwonią z troski i sympatii i większość z nich nie wie że czekanie jest irytujące, a ich telefony nie pomagają;)

Tak sobie spię....Milego dnia :)

Załączniki

• IMG_20160226_072814.jpg
    IMG_20160226_072814.jpg
    674,6 KB · Wyświetleń: 110
PaniAg jaką ma bujną czuprynę, super! :laugh2:

Hania dzisiaj skończyła 3 tygodnie, nie wiem kiedy tyle dni mi uciekło :-p Dzisiaj chyba też nici ze spaceru, zimno na zewnątrz :-( :(

PaniAg nareszcie się doczekałaś. Synuś śliczny.

Anit masz chyba ten sam problem co ja. Córcia nie może mi zasnąć sama, czuje się bezpiecznie tylko jak ma cyca w buzi lub pod nosem.

Dziewczyny ja jeszcze nie zdążyłam kupić wiec nie wiem jakie są rezultaty ale mi położna poleciła na baczki u małej aby wybierać produkty z mała ilością laktozy. Są takie serki masło mleko jogurty. To ma powodować mniejsza fermentacje a w rezultacie mniej bączków.

reklama
PaniAg synek jest super, duży to i czupryna bujna :biggrin2:.

Seforka no właśnie wczoraj miałam kryzys z tym leżeniem przy cycku i podałam smoczek :hmm:. Czasem weźmie i ciągnie a czasem wypluwa. Jak naprawdę nie chce smoczka to nawet ma odruch wymiotny. W nocy spał bez smoczka ale oczywiście po pierwszej pobudce to już przyszedł do nas w środek :-) :).

Do góry