reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

PaniAg gratulacje, szybkiego powrotu do formy i zdrówka dla Was.

Anit u mnie podobnie mała pręży się i puszcza bąki więc też rozważam espumisan bo szkoda żeby się męczyła.

Magdalena na espumisanie który chce kupić jest napisane że po 1 mc, wstaw może foto Twoich kropelek.

reklama
Screenshot_2016-02-25-18-21-15.png

Załączniki

• Screenshot_2016-02-25-18-21-15.png
    Screenshot_2016-02-25-18-21-15.png
    114,2 KB · Wyświetleń: 236
PaniAg wielkie gratulacje! Ale duży chłopak, zdrowka dla Was

Bettina super ze sie nie poddalas, ja tez z całych sił staram sie wytrzymać, jest trudniej niż z pierwsza córa, bo z nią mogłam spędzić caly dzien przy cycu a teraz nie mam poprostu czasu, mam nadzieje ze sie nie poddam

Bozienka duzo zdrowka, nie brzmi to dobrze, oby jednak Alexa ominęło to choróbsko, duzo sił dla Was!

Bettina, Wczoraj nie mogli go pomierzyc tak byl nisko. Ale mowil dr ze 3800 do 45oo kg. Ja liczylam 42oo bo tak przybieral ostatnio.

Hej dziewczyny. Melduję się po wizycie w dwupaku ;-) Zero oznak porodu i żadnych skurczy na ktg. Szyjka skrócona rozwarcia brak. Lekarz mnie pocieszyl ze za tydzień się jeszcze na wizycie zobaczymy i dopiero skierowanie dostanę do szpitala.

PaniAg gratulacje!! Dużo zdrówka i sił dla Was!

Kamisia skrócona szyjka to juz coś, ja nawet tego nie mam. Ale mówi się trudno ją tam cierpliwie czekam az młoda sama zechce nas zaszczycic swoją obecnością, nic na siłę.

Magdalena ja też już odpusciłam :-) A szyjke miałam już krótka w zeszłym tyg i nic. Wiadomo ze juz niedługo się zakończy a marzec też fajny mój M.ma prawie trzy tyg.wolnego to się nie martwię a dodatkowo mamy 5 marca 5 rocznicę slubu wiec moze taki prezencik Amelka szykuje ;-)

reklama
Do góry