reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam ,

PaniAg pewnie już tuli maleństwo ☺.

Mój Tymuś spał dzisiaj ładnie, budził się co 3 godz. No wczoraj w nocy miał drzemkę ponad 6 godz. .
Wczoraj pogoda była beznadziejna. O spacerze nawet nie marzyłam. Dzisiaj jak narazie zapowiada się dobrze. Chciałabym już wiosnę ;-) .
8 marca mamy babskie spotkanie z dziewczynami z pracy , chciałabym pójść choć na chwilę oderwać się od pampersów. :biggrin2:

reklama
PaniAg daj już znać czy jest po wszystkim bo tu towarzystwo się niecierpliwi :laugh2:

U nas od kiedy chodzimy z Hanią na spacery to już w ogóle mam mało czasu na cokolwiek. ;-) ;) Wczoraj strasznie zmarzłam ale 1,5 godz byłyśmy :tak: Dzisiaj pięknie świeci słońce, czekam aż wstanie, karmienie i wyjdziemy na trochę.
Najgorsze, że chyba zaczęły się u nas kolki :-( :( Hania płacze ile sił aż jej oddechu brak i jest cała sina, nic nie pomaga :no2: Padła po północy i wstała dopiero po 5, pewnie ze zmęczenia tak długo spała.

Lilith co do wyjścia ze szpitala po cc to ja wypis swój dostałam rano a Hania jeszcze była w trakcie badań i ok 15 dostała. Też miałam anemię i tylko mam brać żelazo, nikt nie mówił, żeby z tego powodu mnie trzymać dłużej. Cc miałam w piątek ale na wieczornym obchodzie w niedzielę lekarz mówił, że jak z dzieckiem będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wyjdziemy.

Bettina my sobie radzimy z kolkami, teraz najgorszy skok wzrostowy u nas chyba jest...ehhh. Dobrze, że ja do 4 jak mały w miarę śpi a potem mąż biega z nim na rękach ;)

czytałam o nich, często na różnych forach mamy polecają no ale u nas niedostępne.
Jak uda nam się wyjść na spacer to zajdę do apteki bo tak na szybko jak patrzę w necie to większość jest po 1 miesiącu a Hania dopiero ma 3 tygodnie :hmm: Mam nadzieję, że szybko się z tym uporamy :hmm:

Bettina faktycznie większość leków jest po miesiącu. Sprawdzałam Bobotic ale tam też napisane że po 28 dniu. Może spróbuj herbatki rumiankowej i masażu brzuszka.

Anit ja też marzę o wiośnie a wczoraj udało mi się obejrzeć pogodę i to co zapowiadają na przyszły tydzień nie napawa optymizmem. Niby 10 stopni ale ma lać.:(

reklama
Hej wam . Alexowi tez podawalam espumisan miał niecałe 3 tyg ma ten sam skład co kropelki od 1 dnia sprawdzałam z panią z apteki :-) nam espumisan przyniósł wielka ulgę i zadziałał błyskawicznie. Unas szpital dzieci chore :-( do lekarza dostać się graniczy z cudem naszczęście znalazłam lekarza który nas przyjmie i o 14 idziemy . Alex najpierw miał katarek wiec inhalacje maść majerankowa witamina C juz się cieszyłam ze fajnie mu przechodzi bo w nocy zero kataru jadł ładnie a rano kaszel paskudny mokry zyga córa wstała 39.5 C majaczyla no masakra wczoraj starszego ze szkoły musiałam odebrać wczesniej bo osłabiony ledwo się na nogach trzymał ehhhh niech te choroby się już skończą bo oszalec idzie

Do góry