reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć!
Ola i przyjęli Cię? Cesarka dziś? Trzymamy kciuki!!
Lilith dobrze, że Ci spadło ciśnienie. Ja też miałam cały czas około 100 na 70, a ostatni miesiąc mam w granicach 130 na 80 czy nawet ciut wyższe... Może tak jest w końcówce ciąży?
magmich ja chociaż ruszam się większość dnia, to na razie brak efektu. Może to już po prostu był Twój moment:)

Zważyłam się rano i cały czas tyję... Liczę codziennie kalorie, nie jem więcej niż 2000, w ciągu dnia intensywne sprzątanie domu, spacery, gotowanie obiadów i tak żeby rzeczywiście usiąść i odpocząć to dopiero koło 15-16... i i tak tyję... i znowu na wizycie będzie ochrzan.

reklama
Dzięki dziewczyny :-) leze pod ktg. Około 11 mam mieć cc. Stres mnie zżera, poza tym jeeeeesc

Czyli dzisiaj przytulisz swoje malenstwo, super Olaolala!

Ja dzis pobilam rekord wstawania w nocy, chyba z 6 razy naliczylam-od północy do 6 rano-masakra! I na wadze ponad 1kg do przodu :-( a palce u rak mam tak po nocce spuchniete, ze nie moge ich zgiać. Ach ide na sniadanko, jedyne pocieszenie, ze gorzej juz byc nie moze ;-)

Lilith dobrze, ze cisnienie nizsze :-) ja na wizycie tydzien temu tez mialam lekko podwyzszone, ale moze wlasnie na koncowce organizm juz ledwo daje rade i dlatego takie skoki sa?

Milego dzionka dla wszystkich wyspanych i tych mniej tez :-)

Dzień dobry mamusie :-) Jaka paskudna pogoda dziś wieje i deszcz pada.. Nawet syncio jeszcze śpi szok.
Lilith dobrze , że ciśnienie spadło oby tak zostało ale.kontroluj
Mkvet u mnie też waga jeszcze idzie ciut w górę. Jednak chyba mieszcze się w granicach normy bo lekarz nic nie mówi zobaczymy jak w czwartek będzie.
Ola juz niedługo będziesz miała swojego Bąbelka przy sobie czekamy na wieści !

Dzień dobry :-)

Ola ja też trzymam kciuki! Doskonale wiem jak się stresujesz,więc tym bardziej myślę o Was :-)

Lilith według mnie troszkę za bardzo Ci to ciśnienie szwankuje. Powinno być bardziej stabilne. Uważaj na siebie. :-)

Demolko kilka godzin nieprzerwanego snu powiadasz? Hehe...kiedy to było? Super,że mąż pomaga. Mój z chęcią wziąłby małego,ale przez te katary itp na razie wolę mieć go przy sobie ;-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

Ola to odliczaj czas do powitania!
a my mamy już ponad tydzień wspólnego życia a dalej nie wierzymy w nasze szczęście.

Załączniki

• 2016-02-08 14.55.23.jpg
    2016-02-08 14.55.23.jpg
    178,1 KB · Wyświetleń: 80
Demolkowa ksiezniczka jak laleczka!

Dziewczyny, pozmieniajcie w koncu suwaczki,bo dalej jestescie w ciazy a takie juz duze Bąbelki macie! :p

Ide na spacer poki slonce, wicher mnie nie porwie,bo przeciez waze tyle co słoń.

Bole mniejsze mam ale dalej są. W nocy zlapal mnie suchy kaszel i malo sie nie udusilam.

Ola,zaraz bedzie po wszytstkim!

Milego dnia wszystkim!

reklama
Do góry