reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Cześć!
Ola i przyjęli Cię? Cesarka dziś? Trzymamy kciuki!!
Lilith dobrze, że Ci spadło ciśnienie. Ja też miałam cały czas około 100 na 70, a ostatni miesiąc mam w granicach 130 na 80 czy nawet ciut wyższe... Może tak jest w końcówce ciąży?
magmich ja chociaż ruszam się większość dnia, to na razie brak efektu. Może to już po prostu był Twój moment:)

Zważyłam się rano i cały czas tyję... Liczę codziennie kalorie, nie jem więcej niż 2000, w ciągu dnia intensywne sprzątanie domu, spacery, gotowanie obiadów i tak żeby rzeczywiście usiąść i odpocząć to dopiero koło 15-16... i i tak tyję... i znowu na wizycie będzie ochrzan.

reklama
Dzięki dziewczyny :-) leze pod ktg. Około 11 mam mieć cc. Stres mnie zżera, poza tym jeeeeesc

Czyli dzisiaj przytulisz swoje malenstwo, super Olaolala!

Ja dzis pobilam rekord wstawania w nocy, chyba z 6 razy naliczylam-od północy do 6 rano-masakra! I na wadze ponad 1kg do przodu :-( a palce u rak mam tak po nocce spuchniete, ze nie moge ich zgiać. Ach ide na sniadanko, jedyne pocieszenie, ze gorzej juz byc nie moze ;-)

Lilith dobrze, ze cisnienie nizsze :-) ja na wizycie tydzien temu tez mialam lekko podwyzszone, ale moze wlasnie na koncowce organizm juz ledwo daje rade i dlatego takie skoki sa?

Milego dzionka dla wszystkich wyspanych i tych mniej tez :-)

Dzień dobry mamusie :-) Jaka paskudna pogoda dziś wieje i deszcz pada.. Nawet syncio jeszcze śpi szok.
Lilith dobrze , że ciśnienie spadło oby tak zostało ale.kontroluj
Mkvet u mnie też waga jeszcze idzie ciut w górę. Jednak chyba mieszcze się w granicach normy bo lekarz nic nie mówi zobaczymy jak w czwartek będzie.
Ola juz niedługo będziesz miała swojego Bąbelka przy sobie czekamy na wieści !

Dzień dobry :-)

Ola ja też trzymam kciuki! Doskonale wiem jak się stresujesz,więc tym bardziej myślę o Was :-)

Lilith według mnie troszkę za bardzo Ci to ciśnienie szwankuje. Powinno być bardziej stabilne. Uważaj na siebie. :-)

Demolko kilka godzin nieprzerwanego snu powiadasz? Hehe...kiedy to było? Super,że mąż pomaga. Mój z chęcią wziąłby małego,ale przez te katary itp na razie wolę mieć go przy sobie ;-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

Ola to odliczaj czas do powitania!
a my mamy już ponad tydzień wspólnego życia a dalej nie wierzymy w nasze szczęście.

Załączniki

• 2016-02-08 14.55.23.jpg
    2016-02-08 14.55.23.jpg
    178,1 KB · Wyświetleń: 78
Demolkowa ksiezniczka jak laleczka!

Dziewczyny, pozmieniajcie w koncu suwaczki,bo dalej jestescie w ciazy a takie juz duze Bąbelki macie! :p

Ide na spacer poki slonce, wicher mnie nie porwie,bo przeciez waze tyle co słoń.

Bole mniejsze mam ale dalej są. W nocy zlapal mnie suchy kaszel i malo sie nie udusilam.

Ola,zaraz bedzie po wszytstkim!

Milego dnia wszystkim!

reklama
Do góry