reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
He he dzieki magmich, ja sie bede gimnastykowac jak juz po terminie bede, na razie jeszcze poczekam :-) zreszta mama ma przyjechac do mnie z pomoca, a wczesniej niz 20 lutego nie moze, wiec mamy czas :-)

Kati29 tych przysiadów wieczorkiem to z 10 sobie zrobiłam wcześniej pobiegałam z córką wkoło mieszkania wieczorem wzięłam ciepła kąpiel i raczej nie spodziewałam się niczego bo objawów nie miałam żadnych. Jak wstałam do łazienki to zobaczyłam śluz, za drugim razem było go więcej a przy trzeciej wizycie w toalecie poleciały mi wody.
Termin miałam na 17 lutego urodziłam 5 lutego czyli byłam 38t2d ciąży.

Ola jak masz neta w tel do daj nam znac co i jak...wiesz ze my niecierpliwe jestesmy.

Dzwonilam do swojej ginki powiedzialam jej o skokach cisnienia i o tym ze tez mi spada, ze glowa boli i mam zamazane na prawe oko...powiedziala zebym sie.odprezyla wypila meliske i polozyla sie spac...a jak sie obudze od razu zmierzyc cisnienie...jezeli bedzie 140/90 to mam niezwlocznie jechac na ip...ale jak bedzie niskie tzn 120/70 to i tak po godzinie mam zmierzyc i jezeli wzrosnie jechac.... teraz mierzylam mialam 145/94 ... czyli praktycznie caly czas podwyzszone...z racji tego ze cala ciaze mialam niskie cisnienie mam obserwowac sie do.jutra.

Ola powodzenia...

To przysiady porobie i ja niebawem;)

Tesciowa opowiadala kiedys,ze jej kazali przysiady robic na porodowce;) a drugiego syna urodzila,bo dzwignela mojego meza kilkulatka wowczas, jak zaczal plakac,ze go bolą nóżki ;) to moze ja tez go dzwigne i urodze syna ;)

Ola, trzymam kciuki! Tez mam wrazenie,ze cos mi sie konczy i cos zacznie niebawem...

Ja mam termin na 18 luty a wg wielkości dziecka na 10 luty. To w czwartek 11 moge rodzić.

Lilith słuchaj lekarza i połóż sie. Oby ciśnienie spadło, ale jakby co nie czekaj ani chwili i jedz na IP

Ola zycze Ci by Cie jutro nie odesłali i podjęli konkretna decyzje. Taka niewiadoma jest tez nie do zniesienia, trzymam kciuki

U mnie córka z racji tego ze zasnęła w aucie w drodze powrotnej, dopiero teraz poszła spac...
Jestem mega wykończona , liczę na spokojna nockę bez latania do ubikacji
Dobranoc Wszystkim

Ola - trzymam kciuki za dziś :)

I żadnego wpychania się w kolejkę, następna (już jutro) jestem ja :D
W sumie już wczoraj trochę spanikowałam, bo bóle okresowe towarzyszyły mi przez całą noc i dzień, byłam nawet na ktg, ale nic się nie dzieje. Niby to trzeci raz, ale do tej pory bóle brzucha zaczynały się u mnie w 41tc i wtedy niemal od razu jechałam do szpitala. Zobaczymy jak będzie dziś.

Lilith - oby ciśnienie Ci jednak spadło...

Ola kciuki trzymamy!
Lillith uważaj tam na siebie. Jak rano z ciśnieniem?
Cieszę się że u mnie z zaskoczenia tak bym razem z Wami na siłownię teraz poszła.
Cały czas podczytuje ale czasu brak .kupiłam laktator dzisiaj spróbujmy. Tatuś będzie miał dyżur pól nocy i już się nie może doczekać jej a ja snu ciągiem kilka godzin hehe

reklama
Hej dziewczyny...wstalam i jeszcze na leżąco mierzylam cisnienie 128/82....czyli nie.jest zle...choc i tak na.mnie wysokie bo zawsze mam90/60...no nic poczekam jeszcze i zobaczymy czy podskoczy.

Ola jak tam??

Do góry