reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
My już w domu i jest super, zdążyłam zapomnieć jakie mam wygodne łóżko przez te 3 dni :laugh2:
Tyle naprodukowałyście, że już nie wiem co u kogo, wybaczcie :zawstydzona/y:

doczytałam Magmich, że i u Ciebie już po wszystkim, ogromne gratulacje!
Wiadomo co z Olą?
Lilith trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. :blink:

A to Ola nie na poniedziałek miała termin cc? Mówiłam, że ciężko ogarnąć co u której :-p

Demolka kto dzisiaj rodzi? :-) :)

no nie co jest z tym ciśnieniem właśnie mierzylam i mam 138 /88 w szoku jestem standardowo miałam zawsze ok 125/70. No nic trzeba kontrolować a jak nie czeka mnie to samo co z Lilith..

Demolko córcia prześliczna! :-)

Lilith daj znać koniecznie co lekarze powiedzą. Powodzenia!

Co do suwaczka,to łatwo powiedzieć,jak do kompa nie ma kiedy siąść ;-) Ledwo wczoraj listę maluszków uzupełnieniłam. Swoją drogą to wciąż czekam na dane od reszty rozpakowanych :-)

reklama
Do góry