reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ola daj znać jak poszło.

Bettina gratulację chyba tez mi gdzieś umknęło że u Ciebie już po;)

U nas dzisiaj położna była i trochę się zeszło bo z jakieś 2 h była i sobie pogadałyśmy. Ja marzę o spaniu ale mąż musiał jeszcze dzisiaj jakieś sprawy pozamykać w pracy i dopiero jutro zaczyna urlop a ja sama z dziećmi i nawet jak małe śpi to muszę pilnować starszą bo ciągle biega do łóżeczka.

Nawet pranie udało mi się dzisiaj zrobić więc nie jest źle.

Olaolala gratki i zdrówka dla Was :)

Demolka piękności Twoja dzidzia :)

Lilith daj znać co z Tobą

Mnie dzisiaj wpisali do domu i oczywiście znowu zaczął się schemat bo w szpitalu dziecko szalało a teraz nie czuje ruchow od dłuższego czasu. Czyżby ta moja córka lubiła szpitale? ;) zaraz zjem loda może się obudzi bo juz nie mam siły bujać się po lekarzach i szpitalach

reklama
Demollka widzę że nasze dzieciaczki z podobną masą urodzeniową. Moja miała 2460 ale 52 cm.
Powiedz mi jak u Was z przybieraniem na wadze? Karmisz piersią czy butelką i czy w związku z niską wagą macie zaleconą jakąś kontrolę?

Do góry