reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magmich Ty to stworzona jesteś do rodzenia dzieci chyba ;)

Magdalena masz racje, nie bede gdybac, bo to i tak nic nie da. Jutro się wszystko okaze :)

Lilith to nieciekawie, jak mąż wróci to chyba nie powinniscie czekac. I nie diagnozuj sie przez google!

Lilith teraz to Ci. podskoczyło z nerwów. usiądz spokojnie napij się herbatki z meliski. ;-) Może to wcale nie to a sprawdzić sprawdzisz i będziesz spokojna.

Własnie Lila, wypij meliske, nie nakrecaj sie niepotrzebnie, badz czujna tylko. Zmierz raz na lewej a raz na prawej rece. Czasem jest spira roznica.

Mnie dalej pobolewa podbrzusze, nawet ciut mocniej plus bole krzyzowe i bole nog. A no i do wc czesciej latam. Moze sie cos zapowiada;)

PaniAg witam w klubie mnie też boli podbrzusze i równocześnie krzyż. Ja jednak mam nadzieje ze to nie to ,mój M.ma dziś nocną zmianę.....

A ja jestem po wizycie i doktor powiedział, że nie daje mi gwarancji że dotrwam do kolejnej w poniedziałek. Malutka waży 3300 i raczej tyle bedzie bo brzuszek naprawdę spory.

Kamisia, pewnie nas starszy tak tylko. Dziecko ruchliwe wiec pewnie to jeszcze nie to. Chociaz mowie do brzucha: " I co wychodzisz dziś? " Ale jak pomysle,ze to mialoby być faktycznie juz, to niech siedzi,bo sie boje; D

Seforka waga tak akurat a na kiedy masz termin?
PaniAg miejmy nadzieję ze to tylko straszenie..jednak kiedyś "to" będzie musiało nastąpić :-) ja tylko się boję , że mężu nie zdazy z pracy a nie chce tam być sama..

Seforka a masz juz jamies rozwarcie ze ginka nie daje ci zadnej gwarancji ze dotrwasz do kolejnej wizyty?

Dziewczyny ja sie wcale nie nakrecam....w poprzednich ciazach mialam gestoze i wiem.jak to wyglada...teraz wyglada na to ze znowu mnie cos bierze na to...glowa strasznie mnie rozbolala do tego w prawym oku wszystko zamazane i w glowie mi sie kreci i to cisnienie wysokie....tylko nie wiem czy ten moj ciśnieniomierz troche nie oszukuje...choc do tej pory mierzyl bardzo dobrze..

Ola a jak ty sie czujesz przed jutrzejsza cc?

reklama
PaniAg moja wierciła się normalnie a przez cały dzień brzuch mi się stawiał był twardy jak skała do tego zrobiłam sobie dziesięć przysiadów no i zaczęło się w nocy od odejścia wód więc jak widać jakiś bardzo charakterystycznych objawów u mnie nie było.

Zmykam przed nami pierwsza domowa kąpiel;)

Do góry