reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magmich Ty to stworzona jesteś do rodzenia dzieci chyba ;)

Magdalena masz racje, nie bede gdybac, bo to i tak nic nie da. Jutro się wszystko okaze :)

Lilith to nieciekawie, jak mąż wróci to chyba nie powinniscie czekac. I nie diagnozuj sie przez google!

Lilith teraz to Ci. podskoczyło z nerwów. usiądz spokojnie napij się herbatki z meliski. ;-) Może to wcale nie to a sprawdzić sprawdzisz i będziesz spokojna.

Własnie Lila, wypij meliske, nie nakrecaj sie niepotrzebnie, badz czujna tylko. Zmierz raz na lewej a raz na prawej rece. Czasem jest spira roznica.

Mnie dalej pobolewa podbrzusze, nawet ciut mocniej plus bole krzyzowe i bole nog. A no i do wc czesciej latam. Moze sie cos zapowiada;)

PaniAg witam w klubie mnie też boli podbrzusze i równocześnie krzyż. Ja jednak mam nadzieje ze to nie to ,mój M.ma dziś nocną zmianę.....

A ja jestem po wizycie i doktor powiedział, że nie daje mi gwarancji że dotrwam do kolejnej w poniedziałek. Malutka waży 3300 i raczej tyle bedzie bo brzuszek naprawdę spory.

Kamisia, pewnie nas starszy tak tylko. Dziecko ruchliwe wiec pewnie to jeszcze nie to. Chociaz mowie do brzucha: " I co wychodzisz dziś? " Ale jak pomysle,ze to mialoby być faktycznie juz, to niech siedzi,bo sie boje; D

Seforka waga tak akurat a na kiedy masz termin?
PaniAg miejmy nadzieję ze to tylko straszenie..jednak kiedyś "to" będzie musiało nastąpić :-) ja tylko się boję , że mężu nie zdazy z pracy a nie chce tam być sama..

Seforka a masz juz jamies rozwarcie ze ginka nie daje ci zadnej gwarancji ze dotrwasz do kolejnej wizyty?

Dziewczyny ja sie wcale nie nakrecam....w poprzednich ciazach mialam gestoze i wiem.jak to wyglada...teraz wyglada na to ze znowu mnie cos bierze na to...glowa strasznie mnie rozbolala do tego w prawym oku wszystko zamazane i w glowie mi sie kreci i to cisnienie wysokie....tylko nie wiem czy ten moj ciśnieniomierz troche nie oszukuje...choc do tej pory mierzyl bardzo dobrze..

Ola a jak ty sie czujesz przed jutrzejsza cc?

reklama
PaniAg moja wierciła się normalnie a przez cały dzień brzuch mi się stawiał był twardy jak skała do tego zrobiłam sobie dziesięć przysiadów no i zaczęło się w nocy od odejścia wód więc jak widać jakiś bardzo charakterystycznych objawów u mnie nie było.

Zmykam przed nami pierwsza domowa kąpiel;)

Do góry