reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Przecież to może być stan przedrzucawkowy, niebezpieczny i zagrażający życiu Twojemu i dziecka. Nie ryzykowałabym

reklama
Wiesz Ola niestety tak też może być i to bardziej jest prawdopodobne niż to, że znowu Cię odeślą. Ale mam nadzieję, że obejdzie się bez takich sytuacji i już jutro będziesz tulić Malucha:)

Lilith jesli oprocz podwyzszonego cisnienia masz takie objawy to lepiej to sprawdzic.

Mkvet tez mam taka nadzieje... :)

Witajcie dziewczyny,
my już w domku, mała grzeczna dużo śpi zwłaszcza w dzień;) więc będzie ciekawie. Starsza biega co chwilkę do łóżeczka zajrzeć.
Ja padam na twarz bo przez ostatnie cztery noce spałam może łącznie z 5h jakoś tak w szpitalu nie potrafię poza tym martwiłam się o to żeby waga małej poszła wreszcie w górę bo to był warunek wypisu.
Ja karmię butelką od samego początku zaraz po porodzie zgłosiłam to w szpitalu i nie było problemu.

Poród był szybki o 1;30 w nocy z czwartku na piątek odeszły mi wody. O 3.00 byłam na porodówce, córcia urodziła się o 5.55. Obyło się bez nacinania krocza mam tylko jeden szew założony na śluzówkę więc chodzę biegam i siadam bez żadnego problemu.

Magmich fajnie ze tak wszystko po Twojej mysli :) super ze udało się uniknąć nacięcia

Lilith Ty kochana nie kombinuj tylko pozwól specjalistom ocenić swój stan i stopień zagrozenia. Lepiej sprawdź żebyś później sama do siebie nie miała pretensji.

Olala myśl pozytywnie, że będzie po Twojej myśli bo i tak nie masz na to wpływu a po co sobie głowę orać gdybaniem. Jutro tulisz swojego kotka i tej wersji się trzymajmy :)

Teraz mierzylam to mialam 137/85 wiec troche spadlo....poobserwuje siebie jeszcze troche, pomierze jeszcze cisnienie jak nie bedzie spadac to pojade na ip

Moj organizm.chyba zsczyna die.oczyszczac...juz chyba z 5 raz w.toalecie siedze ... i mam.wrazenie ze brzuch mi znacznie opadl

No to.pochwalilam... ale drugie nie przekracza 90...
Cos prawe oko mi szwankuje i zamazane wszystko w.nim mam...zaczyna mnoe to wkurzac juz

Załączniki

• 1454947323553.jpg
    1454947323553.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 74
Lilith ja bym Nie czekała tylko jechala to sprawdzic masz zaburzenia widzenia a to tez jeden z objawów gestozy najwazniejsze jest zdrowie Twoje i maluszka...ale decyzja należy do Ciebie.

Lilith ja bym Nie czekała tylko jechala to sprawdzic masz zaburzenia widzenia a to tez jeden z objawów gestozy najwazniejsze jest zdrowie Twoje i maluszka...ale decyzja należy do Ciebie.
Ja to bym.pojechala ale M wraca z pracy okolo 20 a nie.mam z.kim dzieciakow zostawić.

Zaczynam sie.martwic...teoche twraz o tym poczytalam i duzo sie zgadza...zaburzenia widzenia, lekkie bole brzucha....kurcze tylko sie zestresowalam

reklama
Spokojnie, czekaj na męża. w sumie drugie cisn.nie przekracza 90 tak? I nie czytaj tyle bo zwariujesz. ja w poprzedniej ciazy tez mialam takie objawy i dodatkowo bialko w moczu a zglosilam się do szpitala jakoś na drugi dzień bo nie miałam możliwości by dojechać . Na szczęście jakoś to unormowali i sie dobrze skończyło.

Do góry