reklama
anit80
Fanka BB :)
Magmich mam tak samo co mnie gdzieś zaboli, brzuch twardnieje albo ciężko to zaraz myślę o chyba się zaczęłoPrasowałam wszystko a nic nie było nowe bo zostało po starszej Potwierdzam prasowanie to masakra mój kręgosłup bardzooo to odczuł.
A tak na marginesie ja mam kryzys chce już urodzić, normalnie tak się w siebie wsłuchuje że jak tylko coś poczuję to się skurczu dopatruje.
Bettina ja wzięłam się za salon, nawet rogówkę wyprałam , narzuty do prania wzięłam,wszystkie poduszeczki, z dużych poduch pokrowce też do prania pościągałam, odkurzyłam, kwiaty pomyłam, kurze starłam i wzięłam kąpiel i czekam na rozwój sytuacjiWypucowałam całą sypialnię i odkurzyłam wszystkie kąty. Jak takie wysiłki mi dziecka nie ruszą to ja już nie wiem
Wszystkie rzeczy dla Tymka prałam, czy to nowe czy używane. Prasowałam również wszystko.
Ciśnienie mam niski zawsze niecałe 120/60 i takie miałam jak zgłosiłam się do porodów. Może jak była akcja to było wyższe ale już mi nikt nie mierzył
A na wadze dodatków 16 kg a miało być tylko 10 na plusie
Bettina2701
Anit właśnie podobnie wyglądało u mnie pucowanie sypialni. Jutro wezmę się za łazienkę.
Dziewczyny ja w każdym innym bólu niż do tej pory dopatruję się początków porodu. Niech to się już skończy bo psychika nam padnie
Dziewczyny ja w każdym innym bólu niż do tej pory dopatruję się początków porodu. Niech to się już skończy bo psychika nam padnie
Magdalena777
Ja dzisiaj popołudniu cały dom wysprzatalam i teraz spać nie moge bo mnie boli kręgosłup i nogi. Mam już dosyć tych bezsennych nocy. Mam nadzieje ze jak mała się urodzi to da mi tak w kość ze w końcu będę spala.
Nikt nie rodzi? Teraz już czekajcie do poniadziałku to już będzie luty.
Nikt nie rodzi? Teraz już czekajcie do poniadziałku to już będzie luty.
LilithGoth
Dzien dobry ))
Ja zaraz mykam do.laboratorium na ostatnie juz badania.
Dzisiaj tez sie wezme za.porzadki moze cos sie w.koncu ruszy hmm....
Ja zaraz mykam do.laboratorium na ostatnie juz badania.
Dzisiaj tez sie wezme za.porzadki moze cos sie w.koncu ruszy hmm....
Większość Dziewczyn na końcówce ciąży robi się bardzo pracowita U mnie dziś też porządki. Połowa mieszkania już wysprzątana, teraz spacer z piesiem i muszę sprzątnąć drugą połowę. Wieczorem wybieram się na drzwi otwarte do szpitala w którym będę rodzić.
U Was też dziś taka ładna pogoda?
U Was też dziś taka ładna pogoda?
anit80
Właśnie się położyłam na pośniadaniową drzemkę
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko świeci ale na termometrze tylko +2 stopnie.
Wczorajsze porządki niestety nie dały rozwoju sytuacji w postaci porodu a do tego po całym tym sprzątaniu miałam nawet bliski kontakt z M, ale niestety mały jest nieugięty. Jest mu dobrze w brzuchu i tam siedzi. Stwierdziłam że to po prostu nie jest jego czas. Muszę cierpliwie czekać . Oczywiście będę sprzątać dzisiaj dalej - jest plan na sprzątnięcie kuchni, a może okna umyje, bo potem z małym to już nie dam rady.
U mnie dzisiaj pięknie słoneczko świeci ale na termometrze tylko +2 stopnie.
Wczorajsze porządki niestety nie dały rozwoju sytuacji w postaci porodu a do tego po całym tym sprzątaniu miałam nawet bliski kontakt z M, ale niestety mały jest nieugięty. Jest mu dobrze w brzuchu i tam siedzi. Stwierdziłam że to po prostu nie jest jego czas. Muszę cierpliwie czekać . Oczywiście będę sprzątać dzisiaj dalej - jest plan na sprzątnięcie kuchni, a może okna umyje, bo potem z małym to już nie dam rady.
reklama
kati29
Anit zrob na obiad jakieś chińskie jedzonko z curry najlepiej lekko pikantne a po południu lub wieczorkiem Cię napewno ruszy ; )