reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

hahaha Anit dobre, dobre :D :D Przypomniala mi sie moja historia sprzed kilku lat jak bylam pierwszy raz w swoim zyciu u ginekologa, ktory, tak na marginesie, byl bardzo nieprzyjemny. Na drugi dzien po wizycie jechalam pociagiem do szkoly i kilka stacji po tym jak wsiadlam do pociagu wsiadl ON i na dodatek usiadl na przeciwko mnie! Nie wiem czy mnie poznal :>
Kati taki plus, ze te bole Cie przynajmniej zmobilizowaly do dzialania :)

reklama
Ja najpierw stosowałam babydream oliwkę dla kobiet w ciąży ale wkurzało mnie jak brudziła ubrania a potem ziaji. Na brzuch kładłam obficie balsamu i póki co nic nie wyszło a uda trochę słabiej nacierałam i masz:wściekła/y:
Wasze 98 brzuchy to maleństwa :-p No ale jeszcze kilka tygodni przed wami :-D

Ola do poniedziałku wstępnie mam czekać, jak dalej nic się nie będzie działo to potem co 2 dni na ktg i po 8 dniach wywoływanie więc w sumie nie wiem kiedy Haneczka zechce do nas dołączyć. Wszystko gotowe tylko ona jedna nie :rofl:

Kati rozszalałaś się hehe strach mobilizuje:)

To kumpela wróciła od gina poszła do wc, patrzy a ona majtek nie ma hehe nie wróciła już po nie bo jej było glupio:)

Z tymi brzuchami to nie wyobrażam sobie 15cm więcej, bożesz jak Wy dziewczyny się musicie męczyć, mi jest ciężko chodzić, schylać się z bębzonem a Wam!!!!

Ola pewnie jeszcze coś by się znalazlo:))

trochę dziewczyn się dawno nie odzywało ciekawe czy nadal w dwupaku są?

Lepiej się pośpiesz z tym praniem bo prasowanie to masakra, a wszędzie pisali, że takie maleńkie ubranka to sama przyjemność prasować, bzdura :sorry:

Mi bardzo delikatne rozstępy na boczkach wyszły w pierwszym trymestrze jak jeszcze nic nie było widać że rosnę. Stosuję na zmianę balsam palmers krem i olejek mustela i nic nowego się nie pokazało a te są blade więc jak się wezmę za siebie to powinno być dobrze.
A czy któraś z Was ma doświadczenie z pasami poporodowymi? Czy to coś pomaga? Po 1 ciąży nie stosowałam i udało się wrócić do formy ale to było 4 lata temu a czas swoje robi.

Ja wszystko prasowalam ale słyszałam ze prasuje się tylko to co nowe, żeby wyparzyć dobrze chemię,a jak są ciuszki już używane to wystarczy wyprać A Wy jak? wszystko prasowałyście/ prasujecie:))

reklama
Do góry