reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Wczoraj wieczorem mialam napad glodu i zjadlam cztery kanapi z serem :o W ogole wczoraj mialam jakis kryzys, dzisiaj juz troszke lepiej na szczescie, tylko ta pogoda mnie dobija. I bol plecow :( promieniuje dzis na posladki i ciezo mi chodzic.

Kropku cukier masz dobry :) dobrze, ze odstawilas slodycze ale z owocami tez nie przesadzaj, nie za duzo :) lepsze warzywka.

Bozienko no jak juz cos zlapie to kazdego po kolei, my tez to przerabialismy na szczescie obylo sie bez goraczki tylko zatkany nos i bol gardla.

Ashlee mnie tez czasem ciezko wbic sie w temat a czasem nie dam rady bo mam za malo czasu, ale nie uciekaj od nas, pisz ile, co i kiedy chcesz ale pisz :*

Choco jak maz?

reklama
Magdalena witaj :-)
Gwiazdeczka liczyłam się z tym ze córa tez złapie coś tylko ona jest anty lękowa ;-) jedynie co przyjmie to wapno i Ibum ;-) reszta leków to bleeeeeee o inhalacji nie wspomnę nie ma mowy dla niej najlepsze są zastrzyki ;-) wtedy wyjścia nie ma a jak jej daje syropki to zaraz wymiotuje naciągac się itd ehhhh

Magdalena witaj ;)

Ciekawa jestem jak u mnie ta glukoza wyjdzie.
Jeszcze 9 dni i trzeba bedzie sie przemoc do wypicia tego...ale pytalam o ta cytryne i zabronila :(

Mamusie, mam pytanie odnośnie ruchów dzidziusia. Pomimo tego iż jest to moja druga ciaza, nie pamiętam jak to było w pierwszej bo upłynęło 9 długich lat. Czy na przełomie 19/20 tygodnia normalnym jest ze raz te ruchy są silne a innego dnia prawie w ogóle ich nie czuc. Do tego odczuwam moja córeczke ekstremalnie nisko. Jak to jest u Was?

Magdalena umnie 24 tydzien i synka czuje raz mocniej raz słabiej nie bój się ze czujesz nisko tez tak mam czasami :-) .
Ehhh boli mnie dzisiaj brzuch :-( przy kaszlu zwłaszcza :-( ehhh mam nadzieje tylko ze nic się tam nie dzieje złego jak nie przejdzie do wieczora to będę dzwonić do lekarza i pewnie jutro pójdę do niego ;-)

Magdalena ja tez nie czuje corci tak samo ,jeden dzien rusza sie mocno innego slabiej.Czasami jest tak ze rusza sie co troche a innego dnia ma bardziej leniwy dzien i wiecej siedzi cichutko.Tez czasem czuje nisko raz troszke powyzej pepka lub na jego wysokosci a raz kopie nisko po pecherzu albo szyjce ( co nie powiem nieraz zaboli )

Bozienka bidulko moze to wlasnie przez ten uporczywy kaszel :/ ale tak jak mowisz jak nie przejdzie tosprawdz, bedziesz spokojniejsza :tak:

Ostatnia edycja:
Witam :)

Mąż żyje, irytuje mnie okropnie wiec Pewnie przeżyje. Boli go ręka i na ma spuchnieta. Narzeka ze tego nie może zrobic i tego ale do lekarza nie.
Eh tam chłopy. Bo dostanie zwolnienie a my się nie opłaca - pracownik miesiąca się znalazl.

Dodatkowo irytuje mnie moja babcia która wymyśliła ze moja córka jest wychudzona i ma krzywe nogi :/
Byłam na mierzeniu i wazeniu i nawet jest trche ponad normę. Nóg krzywych nie ma.
Ciągle mi gada ze ja zamorze.
A jakby troszkę za gruba była to by powiedziała ze utyta jest tak jak swtierdzila po usg w 32 tc że jest utyta bo ma policzki..
Brak słów, takie historie mogłabym przytaczac godzinami :/

reklama
Choco haha jak bym słyszała moja babcie to za blade dzicie to za grube wiecznie jej coś nie pasi ;-) ale jak to babcie trzeba wysłuchać i przytaczać wtedy się ma święty spokój :-)
Choco a wejs go wywal do lekarza na zwolnienie nie musi iść nikt go nie zmusi do tego

Do góry