reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Wczoraj wieczorem mialam napad glodu i zjadlam cztery kanapi z serem :o W ogole wczoraj mialam jakis kryzys, dzisiaj juz troszke lepiej na szczescie, tylko ta pogoda mnie dobija. I bol plecow :( promieniuje dzis na posladki i ciezo mi chodzic.

Kropku cukier masz dobry :) dobrze, ze odstawilas slodycze ale z owocami tez nie przesadzaj, nie za duzo :) lepsze warzywka.

Bozienko no jak juz cos zlapie to kazdego po kolei, my tez to przerabialismy na szczescie obylo sie bez goraczki tylko zatkany nos i bol gardla.

Ashlee mnie tez czasem ciezko wbic sie w temat a czasem nie dam rady bo mam za malo czasu, ale nie uciekaj od nas, pisz ile, co i kiedy chcesz ale pisz :*

Choco jak maz?

reklama
Magdalena witaj :-)
Gwiazdeczka liczyłam się z tym ze córa tez złapie coś tylko ona jest anty lękowa ;-) jedynie co przyjmie to wapno i Ibum ;-) reszta leków to bleeeeeee o inhalacji nie wspomnę nie ma mowy dla niej najlepsze są zastrzyki ;-) wtedy wyjścia nie ma a jak jej daje syropki to zaraz wymiotuje naciągac się itd ehhhh

Magdalena witaj ;)

Ciekawa jestem jak u mnie ta glukoza wyjdzie.
Jeszcze 9 dni i trzeba bedzie sie przemoc do wypicia tego...ale pytalam o ta cytryne i zabronila :(

Mamusie, mam pytanie odnośnie ruchów dzidziusia. Pomimo tego iż jest to moja druga ciaza, nie pamiętam jak to było w pierwszej bo upłynęło 9 długich lat. Czy na przełomie 19/20 tygodnia normalnym jest ze raz te ruchy są silne a innego dnia prawie w ogóle ich nie czuc. Do tego odczuwam moja córeczke ekstremalnie nisko. Jak to jest u Was?

Magdalena umnie 24 tydzien i synka czuje raz mocniej raz słabiej nie bój się ze czujesz nisko tez tak mam czasami :-) .
Ehhh boli mnie dzisiaj brzuch :-( przy kaszlu zwłaszcza :-( ehhh mam nadzieje tylko ze nic się tam nie dzieje złego jak nie przejdzie do wieczora to będę dzwonić do lekarza i pewnie jutro pójdę do niego ;-)

Magdalena ja tez nie czuje corci tak samo ,jeden dzien rusza sie mocno innego slabiej.Czasami jest tak ze rusza sie co troche a innego dnia ma bardziej leniwy dzien i wiecej siedzi cichutko.Tez czasem czuje nisko raz troszke powyzej pepka lub na jego wysokosci a raz kopie nisko po pecherzu albo szyjce ( co nie powiem nieraz zaboli )

Bozienka bidulko moze to wlasnie przez ten uporczywy kaszel :/ ale tak jak mowisz jak nie przejdzie tosprawdz, bedziesz spokojniejsza :tak:

Ostatnia edycja:
Witam :)

Mąż żyje, irytuje mnie okropnie wiec Pewnie przeżyje. Boli go ręka i na ma spuchnieta. Narzeka ze tego nie może zrobic i tego ale do lekarza nie.
Eh tam chłopy. Bo dostanie zwolnienie a my się nie opłaca - pracownik miesiąca się znalazl.

Dodatkowo irytuje mnie moja babcia która wymyśliła ze moja córka jest wychudzona i ma krzywe nogi :/
Byłam na mierzeniu i wazeniu i nawet jest trche ponad normę. Nóg krzywych nie ma.
Ciągle mi gada ze ja zamorze.
A jakby troszkę za gruba była to by powiedziała ze utyta jest tak jak swtierdzila po usg w 32 tc że jest utyta bo ma policzki..
Brak słów, takie historie mogłabym przytaczac godzinami :/

reklama
Choco haha jak bym słyszała moja babcie to za blade dzicie to za grube wiecznie jej coś nie pasi ;-) ale jak to babcie trzeba wysłuchać i przytaczać wtedy się ma święty spokój :-)
Choco a wejs go wywal do lekarza na zwolnienie nie musi iść nikt go nie zmusi do tego

Do góry