reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Boże mam nadzieje, ze tak będzie✊❤️ będę się mega stresować przez ten tydzień....
Ja też się stresowałam i chciałam się udać jak najszybciej a jak się dowiedziałam to byłam w 3+3tc i bardzo chciałam udać się szybciej ale wiedziałam że jak będę za szybko i nic nie będzie widać to będę się stresować więc nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać na tą wizytę i jej nie przyspieszać. Wizyte w piątek masz? Będę mocno trzymać kciuki 😘😘

reklama
Ja też się stresowałam i chciałam się udać jak najszybciej a jak się dowiedziałam to byłam w 3+3tc i bardzo chciałam udać się szybciej ale wiedziałam że jak będę za szybko i nic nie będzie widać to będę się stresować więc nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać na tą wizytę i jej nie przyspieszać. Wizyte w piątek masz? Będę mocno trzymać kciuki 😘😘
Tak w piątek o 15 🤗 Dziękuję na pewno się przyda😘😘

U mnie to nie było widać w środku pęcherzyka nic jeszcze. Ale u mnie z OM. 5t0d był w czwartek na wizycie. U cb to już coś widać być może przy jeszcze lepszym sprzęcie byłoby może możliwe zobaczenie zarodka. U mnie CRL pęcherzyka to 0.75 mm....maleństwo

Witajcie. Jeśli wsztko dobrze pojdzie bede lutowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 666 za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy

@la_mariquita dalej chętna do prowadzenia wspólnie prywatnego wątku?
oczywiście 🙂
Tak w piątek o 15 🤗 Dziękuję na pewno się przyda😘😘
też mam wizytę w piątek, o 16 😊
Witajcie. Jeśli wsztko dobrze pojdzie bede lutowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 666 za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy
wow, gratuluję 🙂 będzie u ciebie żywo i radośnie na pewno, ale powiem ci tak: dasz radę 🙂

Powiem Aam dziewczyny, że u mnie teraz armagedon. Wczoraj po południu starszak dostał lekkiej gorączki, młodszy zaczął wymiotować, mnie głowa bolała tak, że płakałam. Dzisiaj chłopaki ok, ja za to mam rozwolnienie i się tym stresuje. No jak nie urok, to sra*czka 🤦🏼‍♀️

Hej wszystkim😊 ja chciałam zapytać czy jest tu może jakaś mama po stracie,ja jestem po jednym poronieniu w lutym tego roku i chętnie wymienie się odczuciami z kimś kto przeżył coś podobnego,może będzie łatwiej, bo póki co to jest jedna wielka obawa

reklama
U mnie to nie było widać w środku pęcherzyka nic jeszcze. Ale u mnie z OM. 5t0d był w czwartek na wizycie. U cb to już coś widać być może przy jeszcze lepszym sprzęcie byłoby może możliwe zobaczenie zarodka. U mnie CRL pęcherzyka to 0.75 mm....maleństwo
Tak może to dlatego, że ja byłam 6+0 tydzien

Do góry