Zapowiada się bardzo interesujący dzień!!!I ja też w ten sam dzień wizyta![]()
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapowiada się bardzo interesujący dzień!!!I ja też w ten sam dzień wizyta![]()
Ja tak samo, też wizytuje 03.07 , oby to był dobry dzień dla nas wszystkichZapowiada się bardzo interesujący dzień!!!![]()
Przy becie 1000 widac dopiero coś na usgBylam u gina i narazie nic nie widać w macicyjest w jajowodzie jeszcze... , ale niby endometrium grube..mam przyjść we wtorek a w poniedziałek powtórzyć betę i sprawdzić przyrost
proszę trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze
![]()
Przy becie 142 jak pisałaś nic nie będzie jeszcze widaćBylam u gina i narazie nic nie widać w macicyjest w jajowodzie jeszcze... , ale niby endometrium grube..mam przyjść we wtorek a w poniedziałek powtórzyć betę i sprawdzić przyrost
proszę trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze
![]()
TakDziś miałaś betę 142?
No nie wiem mi powiedział gin, że ciałko żółte w jajowodzie jest narazie nie daje progesteronu bo jak nie przejdzie do macicy to jest ryzyko że będzie rosło w jajowodzie....Przy becie 142 jak pisałaś nic nie będzie jeszcze widaćgdzieś koło 1000 coś zaczyna być widoczne , a około 10000 serduszko , spokojnie ♡
I powiedział że jak we wtorek przyjdę a beta urośnie to powinno być już coś widać.No nie wiem mi powiedział gin, że ciałko żółte w jajowodzie jest narazie nie daje progesteronu bo jak nie przejdzie do macicy to jest ryzyko że będzie rosło w jajowodzie....
Trochę dziwne to wszystko....No nie wiem mi powiedział gin, że ciałko żółte w jajowodzie jest narazie nie daje progesteronu bo jak nie przejdzie do macicy to jest ryzyko że będzie rosło w jajowodzie....
Czy tylko ja nigdy nie robiłam bety?Boże jak dobrze, ze nie przyszło mi to do głowy bo następna rzeczą bym się stresowała
![]()
No nie wiem mi powiedział gin, że ciałko żółte w jajowodzie jest narazie nie daje progesteronu bo jak nie przejdzie do macicy to jest ryzyko że będzie rosło w jajowodzie....