reklama
la_mariquita
Moderator
W pierwsze ciąży w 2020 roku nie robiłam, nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. W drugiej zrobiłam test i podwóją betę, bo chciałam sobie sama potwierdzić, że jest "ok". W sumie niewiele to i tak potwierdza, w ciąży to się zepsuć może w każdym momencie. Teraz zrobiłam, bo okres mi się spóźniał, testy były negatywne, a ja siebie znam i widziałam już symptomy ciąży. Stąd robiłam Mój lekarz ani razu nie kazał. On chyba wychodzić z myśli, że jeśli nic wcześniej się nie działało źle, no to trzeba myśleć, że jest dobrze i tyle. Tak naprawdę co daje beta? Sprawdzisz czy dobrze przyrasta, jeśli coś jest nie tak, to podejrzewam, że zauważysz i bez bety. Także... beta to chyba taki psychiczny obraz, żeby czuć się lepiej, chociaż czasem sprawia, że się stresujemy niepotrzebnie właśnie.Czy tylko ja nigdy nie robiłam bety? Boże jak dobrze, ze nie przyszło mi to do głowy bo następna rzeczą bym się stresowała
Crazylalafresh
Moderator
Hej dziewczyny, dzisiaj 4+3. Wczoraj wieczorem jadłam obiado-kolację i dzisiaj śniadanie i wszystko jakieś takie bez smaku,tez tak macie czy tylko ja taka dziwna?
Trzymam mocno kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki za przyrost, dzisiaj wyniki ♡♡♡♡ życzę Wam pięknego dnia !
Dziewczyny jak dziś samopoczucie ?
Dziękuję duzo to dla mnie znaczy ! ♡ cały czas siku siku siku, bóle krzyża, tępe i zero apetytu na słodkie, jak ręką odjął ♡♡♡Trzymam mocno kciuki
Dziewczyny jak dziś samopoczucie ?
Ja nie mam apetytu , zmuszam się do wszystkiego , dokładnie bez smaku hahaHej dziewczyny, dzisiaj 4+3. Wczoraj wieczorem jadłam obiado-kolację i dzisiaj śniadanie i wszystko jakieś takie bez smaku,tez tak macie czy tylko ja taka dziwna?
Crazylalafresh
Moderator
Który tydzień dzisiaj lub ile dpt? Ilu dniowego zarodka? Ja jestem 12dpt 5-dniowego zarodkaJa nie mam apetytu , zmuszam się do wszystkiego , dokładnie bez smaku haha
Crazylalafresh
Moderator
Cieszę się że nie ja jedyna, moim zdaniem to tak za wczesnie ja jedyne co zjadłam dzisiaj ze smakiem a miałam w głowie od wczoraj rano to ogórki zielone, lece dzisiaj je kupićJa nie mam apetytu , zmuszam się do wszystkiego , dokładnie bez smaku haha
reklama
Oooo ja też zielone !!!! ♡ suplementujesz coś?Cieszę się że nie ja jedyna, moim zdaniem to tak za wczesnie ja jedyne co zjadłam dzisiaj ze smakiem a miałam w głowie od wczoraj rano to ogórki zielone, lece dzisiaj je kupić