reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja mieszkam w 1-2 zone w Londynie. Gdzie ty robilas taki tani skan jak moge sie zapytac. Ja sprawdzałam to znalazlam najtansze za 220 funtow 🫣
w Londynie to będzie pewnie drożej. W tym Window to the Womb masz za 90£. Ja teraz byłam w Southampton, w poprzedniej ciąży byłam też w Portsmouth. A w ogóle pierwszy scan w poprzedniej ciąży robiłam w polskiej klinice i zapłaciłam ponad 150£, za to samo co teraz 55£ 🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
w Londynie to będzie pewnie drożej. W tym Window to the Womb masz za 90£. Ja teraz byłam w Southampton, w poprzedniej ciąży byłam też w Portsmouth. A w ogóle pierwszy scan w poprzedniej ciąży robiłam w polskiej klinice i zapłaciłam ponad 150£, za to samo co teraz 55£ 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja wlasnie patrzyłam na polska klinike w Londynie i oni maja 200 funtów za zwykle usg. Nie ma na stronie ile by bylo cos w rodzaju first scan. Ale dzieki za polecenie the Womb. Widze wlasnie że jest za 90 :)

Ja 3.02.25. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa🥹 stresu co nie miara, oby coś już było widac bo zależało mi na szybkiej wizycie bo pracuje na nocki i 12 godzinne zmiany wiec bez zwolnienia lekarskiego się nie obejdzie

Ja 3.02.25. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa🥹 stresu co nie miara, oby coś już było widac bo zależało mi na szybkiej wizycie bo pracuje na nocki i 12 godzinne zmiany wiec bez zwolnienia lekarskiego się nie obejdzie
Z objawów to bolące piersi… w życiu mnie tak nie bolały i dość duże bóle podbrzusza. Nudności tez dosyć mam. O ciąży dowiedziałam się 30.05, 31 zrobiona beta 271

@zxvvq trzymamy kciuki , dawaj znać , ja idę w środę ale też już nie mogę się doczekać.
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologia, maleństwo ma już prawie 4mm i super się rozwija, za około tydzień lub dwa mamy przyjść i usłyszeć serduszko. Im człowiek więcej tu czyta tym bardziej się stresuje dlatego wszystkim przyszłym mamom szczerze to odradzam. Lekarz przy okazji wykrył mi 5 cm torbiel na prawym jajniku🫣🫣 mimo ze badana byłam w styczniu

@zxvvq trzymamy kciuki , dawaj znać , ja idę w środę ale też już nie mogę się doczekać.
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologia, maleństwo ma już prawie 4mm i super się rozwija, za około tydzień lub dwa mamy przyjść i usłyszeć serduszko. Im człowiek więcej tu czyta tym bardziej się stresuje dlatego wszystkim przyszłym mamom szczerze to odradzam. Lekarz przy okazji wykrył mi 5 cm torbiel na prawym jajniku🫣🫣 mimo ze badana byłam w styczniu

W ktorym jestes tygodniu? Ja zarezerwowoalam za tydzien w niedziele prywatny pierwszy scan i to bedzie 7+ week. Mam nadzieje ze bedzie widsc serduszko

reklama
Cudownie @zxvvq ze maleństwo się rozwija ❤️❤️❤️ niech rośnie zdrowo ❤️❤️❤️ dał ci jakieś leki na tą torbiel ?

Do góry