reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

Ja mieszkam w 1-2 zone w Londynie. Gdzie ty robilas taki tani skan jak moge sie zapytac. Ja sprawdzałam to znalazlam najtansze za 220 funtow 🫣
w Londynie to będzie pewnie drożej. W tym Window to the Womb masz za 90£. Ja teraz byłam w Southampton, w poprzedniej ciąży byłam też w Portsmouth. A w ogóle pierwszy scan w poprzedniej ciąży robiłam w polskiej klinice i zapłaciłam ponad 150£, za to samo co teraz 55£ 🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
w Londynie to będzie pewnie drożej. W tym Window to the Womb masz za 90£. Ja teraz byłam w Southampton, w poprzedniej ciąży byłam też w Portsmouth. A w ogóle pierwszy scan w poprzedniej ciąży robiłam w polskiej klinice i zapłaciłam ponad 150£, za to samo co teraz 55£ 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja wlasnie patrzyłam na polska klinike w Londynie i oni maja 200 funtów za zwykle usg. Nie ma na stronie ile by bylo cos w rodzaju first scan. Ale dzieki za polecenie the Womb. Widze wlasnie że jest za 90 :)

Ja 3.02.25. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa🥹 stresu co nie miara, oby coś już było widac bo zależało mi na szybkiej wizycie bo pracuje na nocki i 12 godzinne zmiany wiec bez zwolnienia lekarskiego się nie obejdzie

Ja 3.02.25. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa🥹 stresu co nie miara, oby coś już było widac bo zależało mi na szybkiej wizycie bo pracuje na nocki i 12 godzinne zmiany wiec bez zwolnienia lekarskiego się nie obejdzie
Z objawów to bolące piersi… w życiu mnie tak nie bolały i dość duże bóle podbrzusza. Nudności tez dosyć mam. O ciąży dowiedziałam się 30.05, 31 zrobiona beta 271

@zxvvq trzymamy kciuki , dawaj znać , ja idę w środę ale też już nie mogę się doczekać.
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologia, maleństwo ma już prawie 4mm i super się rozwija, za około tydzień lub dwa mamy przyjść i usłyszeć serduszko. Im człowiek więcej tu czyta tym bardziej się stresuje dlatego wszystkim przyszłym mamom szczerze to odradzam. Lekarz przy okazji wykrył mi 5 cm torbiel na prawym jajniku🫣🫣 mimo ze badana byłam w styczniu

@zxvvq trzymamy kciuki , dawaj znać , ja idę w środę ale też już nie mogę się doczekać.
Jestem już po pierwszej wizycie u ginekologia, maleństwo ma już prawie 4mm i super się rozwija, za około tydzień lub dwa mamy przyjść i usłyszeć serduszko. Im człowiek więcej tu czyta tym bardziej się stresuje dlatego wszystkim przyszłym mamom szczerze to odradzam. Lekarz przy okazji wykrył mi 5 cm torbiel na prawym jajniku🫣🫣 mimo ze badana byłam w styczniu

W ktorym jestes tygodniu? Ja zarezerwowoalam za tydzien w niedziele prywatny pierwszy scan i to bedzie 7+ week. Mam nadzieje ze bedzie widsc serduszko

reklama
Cudownie @zxvvq ze maleństwo się rozwija ❤️❤️❤️ niech rośnie zdrowo ❤️❤️❤️ dał ci jakieś leki na tą torbiel ?

Do góry