reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@julcia13900 po pierwsze nikt Ci tu nie powie co się dzieje. Jedno jest pewne @ Ci się spóźnia, ale beta hcg, które nie przyrasta na ciąże raczej nie wskazuje. Nie musi to być żadna choroba, w pewnym wieku każda z nas może mieć cykl bezowulacyjny nie kończący się @. Udaj się do lekarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Zrobiłam test kilka dni przed spodziewanym okresem. Wyszła druga kreska dosłownie cień cienia. Po 2 czy 3 dniach test powtórzyłam. Kreska była już ciut ciemniejsza. Po kolejnych 2 dniach wynik testu i barwa kreski nie budziły moich wątpliwości. [emoji6]witam Zaczne od poczatku Okres mialam 27 lipca ale w sierpniu jakos dziwnie bylam zmeczona wiec 23 zrobilam bete <1,2 mysle ok czyli nie jestem powtrzylam test w dniu spodziewanej miesiaczki 27.08 test negatywny wczoraj tzn 4.09 zrobilam test wieczorem pojawily sie 2 kreski wybieglam z lazienki pokazalam narzeczonemu oboje bylismy w szoku ale kreska po okolo 1,5 minuty zniknela zostal po niej slad a jak zdjelam obudowe testu kreska byla jakby przesunieta wiec na tescie zrobily sie jakby trzy kreski choc ta gdzie powinna byc jest ledwo widoczna tak jakby biala kreska cien cienia dzis rano zrobilam test plytkowy i znow ta sama sytuacja kreska bardzo cienka i ledwo widoczna i dzis beta <1,2 okresu nie ma i nie wiem co mam myslec wizyte u ginekologa mam dopiero 12 wrzesnia Co o tym myslicie ??
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@Chrząszczyk A mogę sobie zamówić takie sprawdzone kakao na przepisy bądź priv? Moja pamięć teraz taka, że strach mnie z domu wypuszczać
Muszę się z Wami na dziś pożegnać.
Buźki Mamuśki
Muszę się z Wami na dziś pożegnać.
Buźki Mamuśki
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja już się położyłam do łóżka...masakra- tak się przejeść [emoji30][emoji15] jeszcze R wrócił i mi kolacje zrobił...kanapeczki i sałatkę jarzynowa- jutro na wagę nie wchodzę
Magda_Lena86
O widzę temat obiadów u nas ja gotuję mój mąż je co zrobię i wie że jakby marudzil to by następnego dnia nic nie dostał także nie marudzi tylko też czasem jak coś nowego zrobię i mu nie podejdzie to mówi dobre ale więcej nie rób nie wyobrażam sobie żeby mi jeszcze grymasil ubilabym moja koleżanka swojemu mężowi musi zawsze mięso na obiad robić bo zupa to nie obiad więc u mnie by się nie najadl bo ja na zmianę robię raz zupy raz mięso itd żeby urozmaicone bylo też chętnie skorzystam z waszych przepisów bo czasem nie mam już pomysłów na te obiady
Lali
Ja teraz w ciąży tez często pije kakao. Pychota.Prawdziwe. [emoji4]Gotuje mleko, zwykle litr w garnku, a w kubku rozrabiam kilka łyżeczek kakao w ok. 3/4 mleka. Dodaje jeszcze ciutkę cukru, bo nie lubię jak kakao jest za bardzo słodkie. Zresztą na codzień używam bardzo mało cukru czasami w ogóle. Herbaty nie pijam, a kawy nie slodze.[emoji4]Wybuchowa mieszankę z kubka wlewamy do gotujacego się mleka w garnku. Jeszcze chwile pogotuje i jest cieplutkie kakao.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
martula1985
Daj trochę, mój K. jeszcze poza domem a prowiant, który mi uszykował, już się skończył [emoji31]Ja już się położyłam do łóżka...masakra- tak się przejeść [emoji30][emoji15] jeszcze R wrócił i mi kolacje zrobił...kanapeczki i sałatkę jarzynowa- jutro na wagę nie wchodzę
reklama
Magda_Lena86
Ja dziś na kolacje nie zdrowo czekam na pizze także też pewnie się przejem ale ja wagę omija szerokim łukiemJa już się położyłam do łóżka...masakra- tak się przejeść [emoji30][emoji15] jeszcze R wrócił i mi kolacje zrobił...kanapeczki i sałatkę jarzynowa- jutro na wagę nie wchodzę