reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja to samo. Bardzo lubię gotować, ale mam czasem takie dni, ze mi się nie chce (szczególnie teraz), wtedy R wraca po pracy i sam robi i nie tylko dla siebie, a dla mnie tez. Pretensje z tego tytułu? Nigdy. Jak chodziłam do pracy robił ten kto miał chwile i ochotę

85993e3koj7clzdz.png
Ostatnio mąż robił chilli con carne. Zawsze to ja robiłam, to był jego pierwszy raz, wszystko mu z łóżka tłumaczyłam co i jak i wiecie co? Zrobił lepsze niż moje [emoji85]

reklama
Ostatnio mąż robił chilli con carne. Zawsze to ja robiłam, to był jego pierwszy raz, wszystko mu z łóżka tłumaczyłam co i jak i wiecie co? Zrobił lepsze niż moje [emoji85]
O tak. Tak też gotujemy. Potrafią zaskoczyć hihi.

To teraz Mąż ma złotą łyżkę chilli.

Swoją drogą. . .nigdy tego nie jadłam.

O tak. Tak też gotujemy. Potrafią zaskoczyć hihi.

To teraz Mąż ma złotą łyżkę chilli.

Swoją drogą. . .nigdy tego nie jadłam.
Pyszne i też na ostro, Twojemu by pewnie zasmakowało ;) chociaż teraz K. zrobił łagodne, ale i tak było niebo w gębie :)

Ostatnia edycja:
@Lali mnie tez właśnie zaczęła bolec głowa. Nagle przestało padać, wyszło słońce, zrobiło się niemalże gorąco i jest efekt- szybka zmiana ciśnienia...masakra

Tez uwielbiam zapach kawy, pic nie muszę, herbaty nie koniecznie a w ciąży to już w ogóle, chyba, ze bawarkę- to jeszcze przejdzie, no i jedyne co z ciepłych wchodzi to kawa zbożowa i od czasu do czasu czekolada [emoji12] (od jakiś dwóch tyg)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Od kiedy jestem w ciąży to na pierwszym miejscu u mnie stoi kakao.[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A co do Bon Prix (Ja kocham zakupy w necie) lubię spodnie i legginsy ich. Parę lat kupowałam. Fakt. Trzeba czytać opinie o danej rzeczy.

reklama
Nie uznaje mikrofalówki. Moj maz je wszystko co zrobię, a placki na zimno tez są dobre [emoji12] jakby spróbował na mnie się wkurzyć za coś takiego to chyba nie bylibyśmy razem...hmmm właśnie je polane syropem klonowym i jest zachwycony [emoji6]

85993e3koj7clzdz.png
Mój też wciąga zimne i nie marudzi[emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry