Jestem w trakcie 15 tygodnia :-)Pewnie, że przyjmiemy[emoji4]witaj. W, ktorym jesteś już tygodniu?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mavika
Fanka BB :)
Będzie dobrze nie nakręcaj się!Ja juz w domu. Chlopcy maja 10cm, okolo 123g i 120g. Przeplywy wszedzie dobre. Szyjka prawie 5cm, pieknie zamknieta. Obaj ssali kciuki [emoji7]troche sie wiercili i bylo ciezko zbadac serduszka ale po dlugiej walce sie udalo
Mniej dobre wiadomosci. Wyszla dzisiaj roznica w ilosci plynu owodniowego. Niby roznica jeszcze w normie ale poprzednio jej nie bylo. Moze to byc zapowiedz TTTS [emoji853]lekarka kazala sie nie martwic bo moze sie okazac, ze po prostu taka roznica u nich bedzie i nic z tego nie wyniknie. No ale zamiast USG za 2 tygodnie, bede miec USG juz za tydzien aby zrobic porownanie. Siedze w domu i sie z nerwow poryczalam.
Shit
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Dotkass gratuluje kolejnej corci , a jak dziewczyny zareagowaly na wiesc o kolejnej siostrze ?
@Paraplu glowa do gory to jeszcze nic nie znaczy, duzym plusem jest dluga szyjka no i ,ze swoje maluchy zobaczysz juz za tydzien
A ja dziewczyny jakas dzis bez zycia jestem nic mi sie nie chce choc pogoda ladna a ja jak padlam po obiedzie na kanape tak leze
@mavika dzis robilam buraczki z Twojego przepisu do obiadu i byly pyyszne
Cieszę się
Chrząszczyk
Nie pamiętam, czy Ty masz ciaze jednokosmowkowa? Różnica między chłopcami jest nijaka w zasadzie. Idą łeb w łeb.Ja juz w domu. Chlopcy maja 10cm, okolo 123g i 120g. Przeplywy wszedzie dobre. Szyjka prawie 5cm, pieknie zamknieta. Obaj ssali kciuki [emoji7]troche sie wiercili i bylo ciezko zbadac serduszka ale po dlugiej walce sie udalo
Mniej dobre wiadomosci. Wyszla dzisiaj roznica w ilosci plynu owodniowego. Niby roznica jeszcze w normie ale poprzednio jej nie bylo. Moze to byc zapowiedz TTTS [emoji853]lekarka kazala sie nie martwic bo moze sie okazac, ze po prostu taka roznica u nich bedzie i nic z tego nie wyniknie. No ale zamiast USG za 2 tygodnie, bede miec USG juz za tydzien aby zrobic porownanie. Siedze w domu i sie z nerwow poryczalam.
Shit
Chrząszczyk
Ania czy jesteś moją rowiesniczka? W tym roku masz 40[emoji4]?Cześć! Chciałabym się dołączyć do Lutowych Mam :-) Ania chwilę przed 40 :-)To będzie moje 3 dziecko. Miałam pierwsze CC później naturalny a teraz mam nadzieję na CC. Już nie mam takiej fantazji co kiedyś :-)
Podczytywalam Was ale miałam obawy aby się ujawnić. Nawet teraz po dobrych wynikach prenatalnych obawiam się cieszyć. I odwrotnie niż kiedyś nie mam potrzeby mówić o tym, że jestem w ciąży...
Nie wiem co jeszcze napisać na początek. Jeszcze nie byłam aktywna na forum :-/
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie :-)
Paraplu
Nie pamiętam, czy Ty masz ciaze jednokosmowkowa? Różnica między chłopcami jest nijaka w zasadzie. Idą łeb w łeb.
Tak, jednokosmowkowa.
Rozmiarowo sa identyczny. Wagowo w sumie tez bo roznica 3g to w sumie zadna roznica. I oby tak dalej
Roznica w plynie moze zwiastowac, ze TTTS sie za jakis czas ujawni i dlatego mam teraz wieksza kontrole. I to bardzo lubie w tej lekarce od USG, nie gada, ze pozyjemy zobaczymy, tylko od razu rach ciach robimy dodatkowa kontrole bo im wczesniej wykryja tym lepiej dla dzieci
A od USG ciagle czuje jakies przelewanie w brzuchu i nie wiem czy to jelita czy to smyranie glowica tak pobudzilo do rozrabiania dzieciaki [emoji38]
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
@Dotkass wiem przepraszam, ale zweryfikuj poczytaj jakby cos o tych kiełkach
Tak, to prawda ze wszystko. Ale nie wszystko w równym stopniu.Ja jadłam kiełki od początku ciąży, jem je cały czas praktycznie codziennie. Tak na prawdę wszystko jest źródłem potencjalnych bakterii i chorób.
Ok moze moja pierwsza ciaza, jestem przewrażliwiona, nie zwracajcie na mnie uwagi
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Powiem Wam, ze przez ta nieprzespana noc i dzisiejsze emocje związane z poznaniem płci jestem tak padnięta, ze marze o tym, by dać dziewczynkom kolacje i iść spać