Prawie :-) Na okragle urodziny urodzi się dziecko :-)Ania czy jesteś moją rowiesniczka? W tym roku masz 40[emoji4]?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Wiem co czujesz. Jak się dowiedziałam, że noszę w sobie chlopca, a zaryzykowalismy i dałam się namówić na ta ciaze mezowi, bo łudziłam się na te dziewczynke to czułam rozgoryczenie i smutek, że się jednak nie udało, a to była ostatnia szansa. Po kilku dniach juz widziałam plusy i nawet ciesze się, że jednak synek. Zresztą mój wzrok przyciągały ubranka chłopięce i wózki tez podobały mi się w kolorach raczej jak dla chlopcow...wiec podświadomość swoje wiedziała lecz ją zduszalam[emoji6]Powiem Wam, ze przez ta nieprzespana noc i dzisiejsze emocje związane z poznaniem płci jestem tak padnięta, ze marze o tym, by dać dziewczynkom kolacje i iść spać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@lusndzia1 ja mam T21- 3340 i tez odpuszczam [emoji6]
@Monisiek88 to gratuluje ruchów [emoji16]
@Monisiek88 to gratuluje ruchów [emoji16]
Chrząszczyk
Ja w okresie przeziębienia poza miodem, cebula i cytryna dodaje jeszcze ząbek czosnku.witam nowe mamusie
Gratuluję wizyt
Paraplu kciuki zaciśnięte, wierzę że będzie ok
Dotkass gratuluję kolejnej córki
Co do syropu z cebuli ja też zasypuje cukrem, musze spróbować z miodem.
Ja jeszcze później wyciskam sok z cytryny.
Znowu najadlam się krowek
martula1985
To na polowkowe też trzeba się umawiać do innego lekarza?? [emoji33]@gosiunia:) już??? Ja się zapisałam na 28.09, wtedy tez mam wizytę u swojej gin...połówkowe na 16:00 a u mojej gin na 18:00 [emoji16]
Chrząszczyk
Super prezent sobie sprawiłas. Mój mały urodzi się praktycznie w urodziny męża. Takze tatuś sam sobie prezent sprawił.Prawie :-) Na okragle urodziny urodzi się dziecko :-)
Dotkass
To na polowkowe też trzeba się umawiać do innego lekarza?? [emoji33]
Ja się umawiam, bo moja się w tym nie specjalizuje...idę do tego co mi robił prenatalne
Dotkass
@Chrzaszczyk ja i moj R o dziwo szalejemy z radości...normalnie tak mnie rozpiera to szczęście, ze chyba tak musiało być [emoji16]
reklama
Chrząszczyk
Wiec póki co nic złego się nie dzieje. Chłopaki rosną i rozwijają się. Jesteś z tego co widze pod dobrą opieka. Masz odpowiedzialna i sumienna lekarz. Będziesz miał możliwośc czesciej zerknąć do dzieciakow[emoji4]Tak, jednokosmowkowa.
Rozmiarowo sa identyczny. Wagowo w sumie tez bo roznica 3g to w sumie zadna roznica. I oby tak dalej
Roznica w plynie moze zwiastowac, ze TTTS sie za jakis czas ujawni i dlatego mam teraz wieksza kontrole. I to bardzo lubie w tej lekarce od USG, nie gada, ze pozyjemy zobaczymy, tylko od razu rach ciach robimy dodatkowa kontrole bo im wczesniej wykryja tym lepiej dla dzieci
A od USG ciagle czuje jakies przelewanie w brzuchu i nie wiem czy to jelita czy to smyranie glowica tak pobudzilo do rozrabiania dzieciaki [emoji38]
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>