reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

U mnie jest pieeeeeeeknie :) i po sniadaniu wybierzemy sie na plaze, nasze psie dziecko kocha plaze [emoji305]
Ale to po sniadaniu a kiedy bedzie to nie wiem [emoji38] bo jeszcze sie przytulamy w lozku [emoji173]️ a to wazniejsze od jakiegos tam sniadania [emoji12]
1503825222-aaaaaa.jpeg

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

Psie dziecię ♡♡♡ rozkosznie!
Też mam psieci :) Parkę.

Witajcie :-) :)
Ja tam jeszcze w szlafroku latam:p
Wczoraj po południu pojechaliśmy na nasze cudowne Jezioro Szmaragdowe i zrobiliśmy sobie dwu godzinny spacer :) Było cudnie, ale jak wróciłam do domu to padalam na cycuchy ;) Dzisiaj w planach obiad w restauracji bo po tygodniu gotowania czas na wolne od garnków :rofl:
Miłej niedzieli Dziewczyny

Szmaragdowe? Kocham! Jesienią.

@Syla88 @kruszynka28 ja nie spałam w nocy przez prawie 4h.

Coś słabo ze snem w tym 2 trymestrze.

A tak wogole to WITAM :)

@Dotkass jak udaje Ci się wstawić buziaka? :)

reklama
I ja się witam :-) u nas też pieknie :-) właśnie jesteśmy cała rodzinką na placu zabaw, lody już zjedzone.

@Paraplu super mały pieszczoch, na razie mam dwa koty, ale jak się wybudujemy też będę chciała podobnego pieska :-) i jednego albo dwa duże do strzezenia dobytku :-)

Miłej niedzieli dziewczyny, tym nie wyspany też, może uda Wam się odespać w dzień ;-)

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest pieeeeeeeknie :) i po sniadaniu wybierzemy sie na plaze, nasze psie dziecko kocha plaze [emoji305]
Ale to po sniadaniu a kiedy bedzie to nie wiem [emoji38] bo jeszcze sie przytulamy w lozku [emoji173]️ a to wazniejsze od jakiegos tam sniadania [emoji12]
1503825222-aaaaaa.jpeg

Ooo jak slodko :)
A to moje male :)
20170703_173751.jpg

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170703_173751.jpg
    20170703_173751.jpg
    152,3 KB · Wyświetleń: 349
Ooo jak slodko :)
A to moje male :)
Zobacz załącznik 820202

Aaaaaa jakie kokardki! [emoji7]

My po sniadaniu zabralismy Popcie na dluuugi spacer w nowe miejsce. Frajdy miala pelno a ja kocham ogladac ja jak biega szczesliwa [emoji173]️popoludniu jak bedzie chlodniej, bo straszny upal teraz mamy, chcemy ja zabrac jeszcze na plaze jak pisalam bo uwielbia tam biegac za pilka i plywac z nami [emoji846]
Kocham nad zycie [emoji190][emoji190][emoji190][emoji190][emoji190]

To jest maltanczyk? Bo tak do gory łapkami ciezko mi piznac :) Moja Nela to roczne shih tzu :)

reklama
Do góry