reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Wpadłam tylko na sekundke dać znać ze mamy się dobrze :) jutro wyjaazd wiem kupa roboty jest Pakuje , sprzatam , piore ....
Chcialam sie pochwalic ze od wczoraj czuje kopniaczki Już teraz nie mam wątpliwości ze to dzidziia bo są bardzo wyraźne. [emoji4][emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Zazdroszcze [emoji7]
U mnie poki co nic nie czuje. Doczekac sie nie moge az chlopcy zaczna dawac znac, ze faktycznie istnieja [emoji38]

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

reklama
@Paraplu, @Martyna natknąłem się na tekst gdzie dziewczyna opisuje jak przetrwać noce, zwlaszcza na początku, gdy się ma bliźniaki. Może Wam się przyda Link do: Mamine Pomysły: Nocne życie rodzinne

I muszę to napisać, bo wcześniej jeszcze nie pisałam, że mamy bliźniaków ( i większej ilości dzieci na raz) uważam za bohaterki :-)

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczytalam i mi sie slabo zrobilo. Nie wiem czy to bylo Twoim celem [emoji12]
Ale juz od dawna martwie sie nocami bo ja okropnie znosze zarwane noce. Nawet nie chodzi o fizyczne zmeczenie a raczej o to, ze psychicznie zle to znosze. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle [emoji1]

Oj detektor jeszcze używam bo maluszka tylko czuje jak leżę narazie [emoji4]
W poniedziałek 18 tydzień się zaczyna
Paraplu Oj niedługo i ty poczujesz :) ja chyba 3 dni temu narzekałam ze nic nie czuje :)

Ja to sie w ogole nie znam na ubieraniu dzieci, nawet obcych, wiec czytam Was z zaciekawieniem i chłonę wiedzę :happy2:

Nie wiem jak odróżnić pajacyk od body od śpioszków od kombinezonków :D
Ja mam identycznie! :) Muszę sobie wrzucać w google jak wygląda dany ciuszek haha ;)

Jest to dla mnie całkowita nowość, nigdy nie miałam kontaktu z małymi dziećmi.

Haha Telepatycznie ci te kopniaczki wysłałam [emoji8][emoji8][emoji8] tak tak te pukniecia to mini kopniaczki :)

Ooo jaaaa ale to dziwne uczucie [emoji38]
To raczej nie gazy bo kompletnie inaczej czuje gazy. A to bylo 5 wyraznych pukniec w jednym miejscu.
A pozniej takie delikatniejsze ale tez w tym samym miejscu.

Ja mam identycznie! :) Muszę sobie wrzucać w google jak wygląda dany ciuszek haha ;)

Jest to dla mnie całkowita nowość, nigdy nie miałam kontaktu z małymi dziećmi.
To jest banalnie proste :) nigdy dzieci nie mialam i wystarczylo pare min. na allegro abym ogarnela nazwy i co jest co :)

@Paraplu bałam się, że może to wywołać takie uczucia, ale stwierdziłam, że warto przeczytać. Pamiętam, że ja nadtawiałam się na masakrę a w sumie nie było aż tak źle, chyba lepiej w tą stronę.

Napisane na E6883 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest banalnie proste :) nigdy dzieci nie mialam i wystarczylo pare min. na allegro abym ogarnela nazwy i co jest co :)

Pewnie tak jest, ale jak już piszecie o tym jak ubierać, co pod spód, co na górę, to już wydaje mi się kosmos ;)
Ja jeszcze nie znam płci, to raz, a dwa.. trochę boję się zacząć kupować jakiekolwiek ciuszki. Chyba jeszcze trochę poczekam.
Ale czytanie i pisanie z Wami powoli sprawia, że ciemne myśli i lęk się oddalają :)

reklama
Optymistyczny akcent.

FB_IMG_1503776907877.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1503776907877.jpg
    FB_IMG_1503776907877.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 248
  • FB_IMG_1503776907877.jpg
    FB_IMG_1503776907877.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry