reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Witajcie dziewczyny:)
U mnie nadal bieganina zwiazana z remontem...marze o tym zeby sie w koncu skonczylo...
Ciesze sie jak czytam o waszych wizytach i wiadomościach odnośnie płci:) tez chciałabym juz wiedzieć kto mieszka w moim brzuszku...wizyta 29.08 moze wtedy sie dowiem:)
Miłego wieczoru kochane!!!!!

uwo9s65gu1738u3h.png

reklama
Witam wszystkie Lutówki '18, :)

Podglądam Was od czasu do czasu i dziś postanowiłam się z Wami przywitać.

Mój termin około Walentynkowy.

Jest to moja 1 ciąża, czekana wiele wiele lat. Wystarczająco dużo by wątpić, a jednak...

Usg genetyczne już za nami. Doktor mówił, że wszystkie pomiary są w normie. Kamień z serca.

Płeć jeszcze nam nie znana. Dla mnie możemy nie sprawdzać (choć czuję i myślę o chłopcu - okaże się :) ) lecz Mąż mój aż się pali do tego. Puki co pierwsze pomysły imion i dla niego i dla niej już są.

;)
Witaj, mamy więc podobny termin ;) jak ci się zaczął ten drugi trymestr? U mnie na razie brak większej poprawy samopoczucia ;)

Ja dziś Kochane cały dzień zdycham z bólu...na wieczór nie dałam rady i lyknelam dupka...mam nadzieje, ze to jednodniowe i jutro będzie lepiej, być zależna od wszystkich to takie straszne [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paraplu, dobrze że masz niskie ciśnienie lepsze jest niskie niż wysokie ja na ostatniej wizycie miałam 120 na 90 i jestem bardzo zaskoczona bo w poprzednich ciążach zawsze miałam 100 na 80 lub 90 na 60.

U mnie na szczęście bez większych atrakcji z samopoczuciem. Pojedyńcze gorsze dni.

Za to męczę się bardzo szybko. Zawsze dużo chodziłam, a teraz zadyszka na krótkich odcinkach.

Walczę też z kaszlem (może stąd to) Pozostałość po przeziębieniu, które zakończyło się antybiotykiem (po wcześniejszej walce z lekami z Bożej apteki).

Ja dziś Kochane cały dzień zdycham z bólu...na wieczór nie dałam rady i lyknelam dupka...mam nadzieje, ze to jednodniowe i jutro będzie lepiej, być zależna od wszystkich to takie straszne [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana na pewno będzie dobrze!

Faktycznie być zależna od wszystkich to kiszka. Od czwartku 23h na dobę spędzam w łóżku, w pozycji leżącej.. boli mnie już kręgosłup, tyłek, mam doła :( ale muszę wytrzymać...

Kochana na pewno będzie dobrze!

Faktycznie być zależna od wszystkich to kiszka. Od czwartku 23h na dobę spędzam w łóżku, w pozycji leżącej.. boli mnie już kręgosłup, tyłek, mam doła :( ale muszę wytrzymać...

Koniecznie, jak mus to mus...ja mam wyrzuty sumienia, ze R po pracy jeszcze musi dziewczynki ogarniać...dobrze, ze nie są już malutkie.

Dobranoc Kochane...

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Hej. Nadrobilam zaleglosci. Mialam bardzo aktywne dwa dni. Wczoraj wycieczka na zamek, a dzis spedzilismy 6 h w wesolym miasteczku. Moje dziecko mialo raj. Padam na twarz. Dobranoc.

Do góry