tuusiak
Początkująca w BB
Oki, super, dziękuję!Jak będziesz potrzebowała w czymś pomocy to pisz śmiało, siedzę a raczej siedziałam w tym bo teraz jestem na zwolnieniu lekarskim chętnie podpowiem co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki, super, dziękuję!Jak będziesz potrzebowała w czymś pomocy to pisz śmiało, siedzę a raczej siedziałam w tym bo teraz jestem na zwolnieniu lekarskim chętnie podpowiem co i jak
Spróbuj żurawinę suszona, mi kiedyś faktycznie pomogłaPolecicie mi cos na zapalenie pecherza? Fiola dostanechyba. Czwarty dzien sie mecze. Biore femisept uro i niby w ciagu dnia jest lepiej ale rabo az placze przy sikaniu. Sorki za takie uzewnatrznianie sie ale juz nie wiem co wymyslic. Nie chceantybiotyku a z drugiej strony jak nie przejdzie to bede musiala isc do lekarza. Jak do tej pory zauwazylam ze najbardziej to pomaga mi woda z cytryna. Ale moze poradzicie cos jeszcze?
U mnie będzie niecałe 4 lata w lutym, dokładnie 3 lata i 8 miesięcy od drugiej cesarki.
@NianiaOgg zbadaj sobie poziom Wit d3