Truskawka0105
Fanka BB :)
No i pięknieMam
10.03 - 557
12.03 - 1341
14.03 - 3109
Przyrost 131%

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknieMam
10.03 - 557
12.03 - 1341
14.03 - 3109
Przyrost 131%
Ja byłam po pracy z koleżanką na kebabieO mamo, zrobiłam tonę pancakes z truskawkami, kiwi i syropem daktylowym! Tego mi było trzebaa za chwilę pewnie będę śnić o rybach
![]()
Zazdroszczę apetytu. Ja właśnie musiałam wyjść ze sklepu bo już mnie ciągnęło naO mamo, zrobiłam tonę pancakes z truskawkami, kiwi i syropem daktylowym! Tego mi było trzebaa za chwilę pewnie będę śnić o rybach
![]()
U mnie też średnio z apetytem a jak zjem to mi niedobrze , zresztą pół dnia mi niedobrzeZazdroszczę apetytu. Ja właśnie musiałam wyjść ze sklepu bo już mnie ciągnęło nai siedzę w samochodzie czekając na męża
robi mi się nie dobrze po przejściu z mieszkania do samochodu... Jak siedzę jest w miarę okej
Właśnie ja mam tak, że jak czuję głód to mdli, jak zjem jest lepiej, więc dużo jemZazdroszczę apetytu. Ja właśnie musiałam wyjść ze sklepu bo już mnie ciągnęło nai siedzę w samochodzie czekając na męża
robi mi się nie dobrze po przejściu z mieszkania do samochodu... Jak siedzę jest w miarę okej
Różnią się dość sporoA jak Ci pokazuje? Różnią się niewiele?
Właśnie, wypadałoby ściągnąć jakaś apke, czego używacie?
Mnie najbardziej przy dziecku sprawdziła się aplikacja moje dziecko, jest wszystko czego potrzeba zmiana pieluch co było w pieluszce, karmienie czas przy piersi / butla ilość, czas snu, wymiary, pierwsze kroki, ząbki, odciąganie pokarmu no ogólnie wszystko co potrzebaCo do aplikacji to w pierwszej ciąży sprawdziłam ich bardzo dużo i finalnie zostałam przy Ciąża + oraz Hi Mommy. Przy drugiej córce od razu poszłam w te dwie. Ciąża + jest naprawdę fajna, a potem jak dziecko się rodzi to przechodzicie w Dziecko + i tam jest naprawdę super, można wpisywać godziny karmienia, ilości, czym karmione itp. sen, pieluszki, postępy, dodawać zdjęcia itp. można prowadzić dla kilkorga dzieci jednocześnie. Dzięki temu że założyłam konto przy pierwszej to później mogłam porównać np. jak sypiały czy jadły dziewczyny w podobnym wieku.
A Hi Mommy to taka przyjemna aplikacja która codziennie przekazuje wiadomość jakby od dziecka. Jak się rozwija itp. też polecam.
Pozostałe mi nie podeszły.
No to w Dziecko + są te same parametry, może więcej lub mniej. Ale wiadomo, że każdemu co innego przypasujeMnie najbardziej przy dziecku sprawdziła się aplikacja moje dziecko, jest wszystko czego potrzeba zmiana pieluch co było w pieluszce, karmienie czas przy piersi / butla ilość, czas snu, wymiary, pierwsze kroki, ząbki, odciąganie pokarmu no ogólnie wszystko co potrzeba![]()
Jedna apka to Preglife, a druga?Różnią się dość sporodopiero USG prawdę powie
![]()