reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

No to się dobrze składa, bo porobiłam sobie screeny tam gdzie mnie zdradzał. Rozmów z tą dziewczyną i z nim. Mam wiadomości z ludźmi których też oszukiwał i także te, gdzie mnie straszył, że mi dziecko zabierze. Uff to jestem nieco spokojniejsza

reklama
No to się dobrze składa, bo porobiłam sobie screeny tam gdzie mnie zdradzał. Rozmów z tą dziewczyną i z nim. Mam wiadomości z ludźmi których też oszukiwał i także te, gdzie mnie straszył, że mi dziecko zabierze. Uff to jestem nieco spokojniejsza
Jak będziesz potrzebowała w czymś pomocy to pisz śmiało, siedzę a raczej siedziałam w tym bo teraz jestem na zwolnieniu lekarskim ;) chętnie podpowiem co i jak :)

Dotkas,to ja byłam w identycznej sytuacji bo drugą cesarkę miałam 5 i pół roku po pierwszej CC, też miałam wybór i wybrałam cc. W którym tygodniu miałaś drugą CC?

Dotkas,to ja byłam w identycznej sytuacji bo drugą cesarkę miałam 5 i pół roku po pierwszej CC, też miałam wybór i wybrałam cc. W którym tygodniu miałaś drugą CC?

W 36 ale tylko dlatego, ze akcja rozpoczęła się samoistnie...nie miałam planowanej i nie było nawet na ten temat rozmowy...trzeci poród tez będzie nie całe 5 lat od drugiego

16ud3e3kpztre1wh.png

Ja miałam planowaną cesarkę lekarz sam powiedział "Jutro będę miał dyżur w Szpitalu proszę przyjść to zapiszę panią na cięcie",byłam wtedy dopiero w 30 tygodniu, na drugi dzień poszłam do szpitala i zapisał mnie 7 dni przed terminem na cięcie. Gdy stawiłam się w szpitalu w wyznaczonym terminie to ordynator powiedział że mogę rodzić naturalnie. Ale wybrałam cięcie. Teraz chodzę do innego lekarza do poradni k w szpitalu i ten lekarz też powiedział że wystawi mi skierowanie na cięcie ale jeszcze nie teraz bo jest za wcześnie :):)

Ja miałam planowaną cesarkę lekarz sam powiedział "Jutro będę miał dyżur w Szpitalu proszę przyjść to zapiszę panią na cięcie",byłam wtedy dopiero w 30 tygodniu, na drugi dzień poszłam do szpitala i zapisał mnie 7 dni przed terminem na cięcie. Gdy stawiłam się w szpitalu w wyznaczonym terminie to ordynator powiedział że mogę rodzić naturalnie. Ale wybrałam cięcie. Teraz chodzę do innego lekarza do poradni k w szpitalu i ten lekarz też powiedział że wystawi mi skierowanie na cięcie ale jeszcze nie teraz bo jest za wcześnie :):)

Widzisz, czyli różnie bywa...ja osobiście wolałabym, by akcja się rozpoczęła samoistnie

16ud3e3kpztre1wh.png

reklama
Do góry