reklama
tialana
Fanka BB :)
Dziewczyny jakoś ostatnio nie miałam kiedy tu zajrzeć, kumulacja wizyt lekarskich całej rodziny, a wy tu prawie 200 stron zdążyliście naprodukować, nie dam rady Was nadrobić.
Mam nadzieję że u was i waszych maluszków wszystko w najlepszym porządku
Moje plemienia w końcu się skończyły jak przerzuciłam się na luteinę dopochwową, nie wiem czy ta doustną się gorzej wchłaniała czy to czysty przypadek ale grunt że jest cisza
Pozdrawiam
Moje plemienia w końcu się skończyły jak przerzuciłam się na luteinę dopochwową, nie wiem czy ta doustną się gorzej wchłaniała czy to czysty przypadek ale grunt że jest cisza
Pozdrawiam
Shemshi
Dziewczyny jakoś ostatnio nie miałam kiedy tu zajrzeć, kumulacja wizyt lekarskich całej rodziny, a wy tu prawie 200 stron zdążyliście naprodukować, nie dam rady Was nadrobić.
Pozdrawiam
Trzeba czytać na bieżąco żeby się nie pogubić może rzeczywiście lepiej się wchłania, ale przypadek też jest możliwy tym bardziej, że już łożysko przejmuje powoli główna produkcję progesteronu. Ważne, że minęło i oby nie wróciło
Ogien121212
Witam się I ja po wizycie. Teraz usg wyszło ok dzidzia 66.6mm sporo jednak nie to co tydz temu. Przeziernisc ok coś gin musiał poruszać mi brzuchem i trochę to trwało zanim pozycję zmienił. I jakoś ma mało miejsca na koziołki bo tylko przewraca się wkolo.
Pytanko do kiedy macie łykać duphaston bo ja jeszcze do przyszłego czwartku mam i mam kończyć
Pytanko do kiedy macie łykać duphaston bo ja jeszcze do przyszłego czwartku mam i mam kończyć
marluk210
Aktywna w BB
Ja mam brać do wtorku, a będzie to dokładnie 12t6d.Witam się I ja po wizycie. Teraz usg wyszło ok dzidzia 66.6mm sporo jednak nie to co tydz temu. Przeziernisc ok coś gin musiał poruszać mi brzuchem i trochę to trwało zanim pozycję zmienił. I jakoś ma mało miejsca na koziołki bo tylko przewraca się wkolo.
Dobrze, że plamienia przeszły. Ja po luteinie dopochwowej nabawiłam się infekcji i mój gin mówił, że tak właśnie bywa... Narazie walczę z dziadostwem musisz być na mi na bieżąco bi my czasami mamy taką produkcję, że nie jeden szef by sobie życzył z taką szybkością działaćDziewczyny jakoś ostatnio nie miałam kiedy tu zajrzeć, kumulacja wizyt lekarskich całej rodziny, a wy tu prawie 200 stron zdążyliście naprodukować, nie dam rady Was nadrobić.
Pozdrawiam
reklama
Cieszę się, że jest ok i dzidzia ładnie rośnie! To najważniejsze!! Trzymałam mocno kciuki za WasWitam się I ja po wizycie. Teraz usg wyszło ok dzidzia 66.6mm sporo jednak nie to co tydz temu. Przeziernisc ok coś gin musiał poruszać mi brzuchem i trochę to trwało zanim pozycję zmienił. I jakoś ma mało miejsca na koziołki bo tylko przewraca się wkolo.