reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Pyzunia powodzenia:) trzymam kciuki

uwo9s65gu1738u3h.png

@pyzunia86 koniecznie, trzymam kciuki.
Co do moich smaków to aż tak bardzo się nie zmieniły, ale w ciąży ciągnie mnie do niezdrowego, co przed ciąża było nie do pomyślenia :/. Np. Chipsy :(. O losie, oby to się zmieniło, bo to nic dobrego dla dziecka. Czasami odrzuca mnie od rzeczy, które wcześniej lubiłam, w pierwszych tygodniach tylko kwaśne, wypijalam dziennie sok z 1 cytryny a nawet półtorej oczywiście z wodą, ogórki kiszone i kapusta garściami, teraz to minęło. Cały czas utrzymuje sie ochota na owoce.
Co do V to też sprawdziłam i prawe oko :d . Lekarz przedwczoraj powiedział "chyba widzę siusiaka", więc kto wie . To pierwsze dziecko wiec wszystko mi jedno, ale dla chłopca nie mam imienia, ratunku!!! :)

To Ty jeszcze w sode nie sikalas? No jak tak można, takie zaniedbania w diagnostyce. Popraw się. [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wiem, wiem to wprost przegięcie z mojej strony :D
Zapomniałam dodać, że nawet kalendarz chiński wskszuje na dziewczynkę :p
Hej dziewczyny super ze wizyty udane:) fajnie sie czyta takie wiadomości:)
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty:)

Co do litery V to mam w prawym oku :) ciekawe czy sie sprawdzi hihi:)

Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*

uwo9s65gu1738u3h.png
Jesteśmy z Tobą! Czekamy na dobre wiadomości :)

@pyzunia86 koniecznie, trzymam kciuki.
Co do moich smaków to aż tak bardzo się nie zmieniły, ale w ciąży ciągnie mnie do niezdrowego, co przed ciąża było nie do pomyślenia :/. Np. Chipsy :(. O losie, oby to się zmieniło, bo to nic dobrego dla dziecka. Czasami odrzuca mnie od rzeczy, które wcześniej lubiłam, w pierwszych tygodniach tylko kwaśne, wypijalam dziennie sok z 1 cytryny a nawet półtorej oczywiście z wodą, ogórki kiszone i kapusta garściami, teraz to minęło. Cały czas utrzymuje sie ochota na owoce.
Co do V to też sprawdziłam i prawe oko :d . Lekarz przedwczoraj powiedział "chyba widzę siusiaka", więc kto wie . To pierwsze dziecko wiec wszystko mi jedno, ale dla chłopca nie mam imienia, ratunku!!! :)
U mnie takie smaki nie przeszły by... Grrr napewno nie teraz w ciąży! A co ty o tego V to chyba tylko u mnie nie sprawdzi się.. A może! Kto wie:D

Kurcze dziewczyny pojechałam do gina a tam zamkniete! Bylam pewna ze mam na 8.30;) a gabinet od 9 hahaha...poszukalam karteczki i mam na 9.30 takze ide na maly spacer...nie wiem skad mi ta 8.30przyszla do glowy [emoji14]

uwo9s65gu1738u3h.png
Aj, to to już uroki ciąży!!! Trudności w koncentracji itp itd ale za to dotlenisz się porządnie :D

Hej dziewczyny super ze wizyty udane:) fajnie sie czyta takie wiadomości:)
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty:)

Co do litery V to mam w prawym oku :) ciekawe czy sie sprawdzi hihi:)

Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*

uwo9s65gu1738u3h.png
Trzymam kciuki[emoji4]powodzenia na wizycie[emoji182]

reklama
Hej dziewczyny.
Wlasnie wcinam sniadanie i za chwile jade do ginekologa w klinice mam takiego stresa ze trzesie mna od srodka normalnie czuje sie jak nastolatka przed egzaminem.
Dam Wam znac po wizycie
Powodzenia. Wszystko będzie ok. Odgon te stres[emoji4]trzymam kciuki za Twoja niesamowita trojce[emoji38]

Do góry