reklama
Gratuluję dobrych wiadomości! Cieszę się razem z WamiPisze bo my wlasnie po usg pren i jestesmy posrodku kazdej normy. Lekarz powiedzial ze to nasza decyzja czy robimy pappe. Ale patrzac na to jak wyszly wyniki to najpewniej sie nie zdecydujemy. Maluch ma 7 cm wiec to juz wielki czlowiek jest a usg bylo przed brzuch i pierwszy raz nie spal.wiercil sie niemilosiernie. Badanie trwalo godzine bo nam tylko dupcie pokazywal haha. Nawet lelarz sie smial ze o dziwo nie spi. W kazdym razie wszystko u nas dobrze i dziekuje za wsparcie kazdej z Was.
Paraplu
Fanka BB :)
Monisiek gratuluje samych dobrych wiadomosci obysmy wszystkie tylko takie dostawaly [emoji1377]
Jak mi sie nic nie chce...no nic...moge lezec godzinami, czytac ksiazke i forum. Ehh ja nie wiem jak ja jutro zbiore sie do pracy. 6 dni wolnego kompletnie mnid rozbilo.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak mi sie nic nie chce...no nic...moge lezec godzinami, czytac ksiazke i forum. Ehh ja nie wiem jak ja jutro zbiore sie do pracy. 6 dni wolnego kompletnie mnid rozbilo.
U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskują na dziewczynkę! Mój wygląd, fatalna cera, smaki na słodkie, ociężałość, przeczucie, a nawet V na lewym oku A tylko lekarz ma inne zdanie trzeba będzie ostatecznie nasikać do sody i będzie wiadomo co jest heheMonisiek super wieści
AlexF zobaczymy jacy z nich fachowcy
Dziewczyny u mnie jest teraz 29 stopni, męczą mnie te upały niesamowicie
Dobranoc
Boszzze u mnie beda obojniaki bo nie mam zadnego V w oku [emoji33][emoji85][emoji23]
A bo pewnie tak patrzysz, że nie widzisz! Ha nie podważaj teorii naukowych i znajdź V
A może parka? Wiem, wiem... Mają być takie same bąbelki, ale ja już nawet w cuda zaczynam wierzyć
Chrząszczyk
To Ty jeszcze w sode nie sikalas? No jak tak można, takie zaniedbania w diagnostyce. Popraw się. [emoji23]U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskują na dziewczynkę! Mój wygląd, fatalna cera, smaki na słodkie, ociężałość, przeczucie, a nawet V na lewym oku A tylko lekarz ma inne zdanie trzeba będzie ostatecznie nasikać do sody i będzie wiadomo co jest hehe
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Dobranoc dziewczyny. Śpijcie spokojnie[emoji4]
reklama
Mamazbb
Hej dziewczyny super ze wizyty udane fajnie sie czyta takie wiadomości
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty
Co do litery V to mam w prawym oku ciekawe czy sie sprawdzi hihi
Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty
Co do litery V to mam w prawym oku ciekawe czy sie sprawdzi hihi
Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*