reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Pisze bo my wlasnie po usg pren i jestesmy posrodku kazdej normy. Lekarz powiedzial ze to nasza decyzja czy robimy pappe. Ale patrzac na to jak wyszly wyniki to najpewniej sie nie zdecydujemy. Maluch ma 7 cm wiec to juz wielki czlowiek jest a usg bylo przed brzuch i pierwszy raz nie spal.wiercil sie niemilosiernie. Badanie trwalo godzine bo nam tylko dupcie pokazywal haha. Nawet lelarz sie smial ze o dziwo nie spi. W kazdym razie wszystko u nas dobrze i dziekuje za wsparcie kazdej z Was.
Gratuluję dobrych wiadomości! Cieszę się razem z Wami:)

Monisiek gratuluje samych dobrych wiadomosci :) obysmy wszystkie tylko takie dostawaly [emoji1377]

Jak mi sie nic nie chce...no nic...moge lezec godzinami, czytac ksiazke i forum. Ehh ja nie wiem jak ja jutro zbiore sie do pracy. 6 dni wolnego kompletnie mnid rozbilo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monisiek super wieści :-) :)
AlexF zobaczymy jacy z nich fachowcy :D

Dziewczyny u mnie jest teraz 29 stopni, męczą mnie te upały niesamowicie o_O

Dobranoc
U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskują na dziewczynkę! Mój wygląd, fatalna cera, smaki na słodkie, ociężałość, przeczucie, a nawet V na lewym oku:-D A tylko lekarz ma inne zdanie:D trzeba będzie ostatecznie nasikać do sody i będzie wiadomo co jest hehe :biggrin2: :D

Boszzze u mnie beda obojniaki bo nie mam zadnego V w oku [emoji33][emoji85][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A bo pewnie tak patrzysz, że nie widzisz! Ha nie podważaj teorii naukowych i znajdź V :p
A może parka? Wiem, wiem... Mają być takie same bąbelki, ale ja już nawet w cuda zaczynam wierzyć :-D

U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskują na dziewczynkę! Mój wygląd, fatalna cera, smaki na słodkie, ociężałość, przeczucie, a nawet V na lewym oku:-D A tylko lekarz ma inne zdanie:D trzeba będzie ostatecznie nasikać do sody i będzie wiadomo co jest hehe :biggrin2: :D
To Ty jeszcze w sode nie sikalas? No jak tak można, takie zaniedbania w diagnostyce. Popraw się. [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny super ze wizyty udane:) fajnie sie czyta takie wiadomości:)
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty:)

Co do litery V to mam w prawym oku :) ciekawe czy sie sprawdzi hihi:)

Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*

uwo9s65gu1738u3h.png

Do góry