reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Powiem Wam, moje dziecko bardzo dba o moje nerwy ;) denerwowałam się, czy wszystko jest w porządku, bo nie mam objawów i voila - mdłości z wymiotami, ból brzucha, zmęczenie i ogólne rozbicie dzisiaj pełną parą- przynajmniej wiem, że z dzidzią w porządku :D

No widzisz, mi tez objawy w 11 tygodniu wróciły. :)

. ... Mój taki sprzęt ma i nie otrzymałam skierowania, a jedynie konkretny termin aby się na to badanie wstawić. Pozostałe badania genetyczne to już te inwazyjne i nieinwazyjne. Nie ktore odpłatne, napewno w Polce, jak np. Nifty, Harmony, Panorama itp.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty się może lepiej nie wstawiaj :D [emoji23] przepraszam, nie mogłam się powstrzymać ;)

reklama
No widzisz, mi tez objawy w 11 tygodniu wróciły. :)

Ty się może lepiej nie wstawiaj :D [emoji23] przepraszam, nie mogłam się powstrzymać ;)
Trzeźwa to będę napewno ale dopiero teraz zauważyłam, że pisałam to po polskiemu, a nie po polsku: niektóre rozdzielnie. Zwale na literowke. Tylko do zwalania się nie czepiaj.[emoji5]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry