reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@martula1985 ja używałam takiego misia , dla mnie to byla rewelacja choc kupilam go dopiero jak mala miala pol roku, ale byl ekstra bo jak w nocy sie przekrecila i cos zaczynala marudzic on sie zalaczal i wiele razy nie dopuscil do rozbudzenia bo ja uspokajal wiec ja jak najbardziej polecam :)

Ja Pyska caly czas jestem pod opieka psychiatry i trzech terapeutow. Moj stan jest na biezaco monitorowany by w razie potrzeby od razu zareagowac. Widuja mnie 1-2 razy w tygodniu i poki co na chwile obecna zostalismy tylko przy terapii. Jak bedzie na serio zle to bedziemy wtedy myslec o lekach ale wolalabym uniknac bo teraz to jest tylko strach o to by minac ten 10tc ktory mi sie zle kojarzy. Mysle, ze bedzie duzo lepiej po czwartku jesli dostane dobre wiadomosci.

A zobaczcie co znalazlam dla @Pyzunia86 [emoji23]

1500380035-aaaaaa.jpeg

1500380043-aaaaaa.jpeg

1500380051-aaaaaa.jpeg

1500380057-aaaaaa.jpeg

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
OK przepraszam, nie chciałam się wtrącać, tylko poprostu na samą myśl, że może kogoś dopaść to cholerstwo co mnie dostaję koorwicy... Dobrze, że wszystko kontrolujesz i monitorujesz! Tym bardziej będzie dobrze, bo jesteś pod opieką specjalistów! Pozdrawiam i przesyłam wirtualne uściski!!!!!! ;-) ;)

A właśnie, zapomniałam Wam wcześniej napisać...
Mój luby wraca ostatnio do domu, wyraźnie podekscytowany. Wręcza mi pakunek i mówi: "kochanie kupiłem ci stanik, CIĄŻOWY!".

Czarny, koronkowy, już teraz odrobinkę za mały...

Padłam [emoji173] [emoji1]

A właśnie, zapomniałam Wam wcześniej napisać...
Mój luby wraca ostatnio do domu, wyraźnie podekscytowany. Wręcza mi pakunek i mówi: "kochanie kupiłem ci stanik, CIĄŻOWY!".

Czarny, koronkowy, już teraz odrobinkę za mały...

Padłam [emoji173] [emoji1]

Hahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@olga_d o rajciu jaki kurczaczek [emoji7]

@Joanka1 pewnie, ze bedziemy.

@AlexF no weeez nie masz za co przepraszac :) to mile bylo, ze sie zainteresowalas [emoji8] a chorobasko jest okropne i nikomu go nie zycze takze Cie rozumiem, ze dostajesz ku*wicy.

@Forrester aaa jaki kochany [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mavika nie sprawdzałam jeszcze, chyba się boję że i tak nic nie usłyszę i spanikuję... w nocy mi się śniło że włączyłam detektor a tam... radio Maryja [emoji23][emoji23][emoji23]

Jeśli nigdy nie używałaś to za pierwszym razem może trochę to zajać zwłaszcza na wcześniejszych ciażach jak nasze teraz.Mi dzisiaj strasznie długo zeszło żeby odnaleść serducho,musiałam sie przekręcać na boki i konbinować a no i nadal trzeba dość nisko szukać maluszka.

@olga super focia,mały człowieczek [emoji5]

Ja mam USG już jutro,nie moge się doczekać!!!!!

85993e3kd3l8i03x.png

Dziewczyny czytam na bieżąco. W pracy odpisywać nie za bardzo mogę. Zastępstwa w pracy za mnie nie ma i szybko chyba się nie znajdzie. Masakra. Wszystkim które mają czarne myśli życzę spokoju . Ja po pracy poszłam szukać sukienki na wesele. Nie mam szans żeby ubrała coś normalnego. Brzuch mam wielki że masakra. Został mi tylko namiot. W to się zmieszcze.

reklama
Witam się i ja. Faktycznie spora produkcja, staram się na bieżąco śledzić , ale szans na odzywanie się w czasie pracy nie mam. Niektóre z was pisały, że planują urlop a potem zwolnienie - nie szkoda wam urlopu? Ja miałam planowany w sierpniu, ale nie biorę, idę od razu na zwolnienie a urlop wykorzystam po macierzyńskim. Przedłuże sobie platny pobyt z dziecięciem w domu. W poniedziałek mam prenatalne...im bliżej tym bardziej się boje. Niestety będę musiała iść sama, bo maz będzie daleko. Ale mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie...prawda dziewczyny??? ;-);-);-)
Pisz. Śmiało, my tu zbiorowo ślemy pozytywne myśli na zamówienie :D ja myślałam, że to przed USG prenatalnym będę się najbardziej denerwować, a okazało się że po prostu czuję że będzie ok. Zobaczymy jednak za te 3 tygodnie [emoji23] a i zapomniałam napisać ostatnio, że termin porodu zmienił mi się z 16 na 13, ale jestem pewna że to za wcześnie. Muszę tylko jeszcze sprawdzic czy 13 lutego nie wypada w piątek ;)

Do góry