coldold
Fanka BB :)
Cudo. Który to tydzień?Jestem po wizycie, jest wszystko ok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo. Który to tydzień?Jestem po wizycie, jest wszystko ok!
OK przepraszam, nie chciałam się wtrącać, tylko poprostu na samą myśl, że może kogoś dopaść to cholerstwo co mnie dostaję koorwicy... Dobrze, że wszystko kontrolujesz i monitorujesz! Tym bardziej będzie dobrze, bo jesteś pod opieką specjalistów! Pozdrawiam i przesyłam wirtualne uściski!!!!!!Ja Pyska caly czas jestem pod opieka psychiatry i trzech terapeutow. Moj stan jest na biezaco monitorowany by w razie potrzeby od razu zareagowac. Widuja mnie 1-2 razy w tygodniu i poki co na chwile obecna zostalismy tylko przy terapii. Jak bedzie na serio zle to bedziemy wtedy myslec o lekach ale wolalabym uniknac bo teraz to jest tylko strach o to by minac ten 10tc ktory mi sie zle kojarzy. Mysle, ze bedzie duzo lepiej po czwartku jesli dostane dobre wiadomosci.
A zobaczcie co znalazlam dla @Pyzunia86 [emoji23]
Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
A właśnie, zapomniałam Wam wcześniej napisać...
Mój luby wraca ostatnio do domu, wyraźnie podekscytowany. Wręcza mi pakunek i mówi: "kochanie kupiłem ci stanik, CIĄŻOWY!".
Czarny, koronkowy, już teraz odrobinkę za mały...
Padłam [emoji173] [emoji1]
@mavika nie sprawdzałam jeszcze, chyba się boję że i tak nic nie usłyszę i spanikuję... w nocy mi się śniło że włączyłam detektor a tam... radio Maryja [emoji23][emoji23][emoji23]
Pisz. Śmiało, my tu zbiorowo ślemy pozytywne myśli na zamówienie ja myślałam, że to przed USG prenatalnym będę się najbardziej denerwować, a okazało się że po prostu czuję że będzie ok. Zobaczymy jednak za te 3 tygodnie [emoji23] a i zapomniałam napisać ostatnio, że termin porodu zmienił mi się z 16 na 13, ale jestem pewna że to za wcześnie. Muszę tylko jeszcze sprawdzic czy 13 lutego nie wypada w piątekWitam się i ja. Faktycznie spora produkcja, staram się na bieżąco śledzić , ale szans na odzywanie się w czasie pracy nie mam. Niektóre z was pisały, że planują urlop a potem zwolnienie - nie szkoda wam urlopu? Ja miałam planowany w sierpniu, ale nie biorę, idę od razu na zwolnienie a urlop wykorzystam po macierzyńskim. Przedłuże sobie platny pobyt z dziecięciem w domu. W poniedziałek mam prenatalne...im bliżej tym bardziej się boje. Niestety będę musiała iść sama, bo maz będzie daleko. Ale mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie...prawda dziewczyny??? ;-);-);-)