reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

A monitor oddechu też mamy,baby sense (czy coś takiego). Cena 350zl, ale zamiast biegać do lozeczka i sprawdzac czy oddycha, wystarczylo rzucic okiem czy delikatne swiatelko mruga.

reklama
A z gadzetow takich na teraz (albo trochę pozniej) to polecam adapter do pasow be safe. Poszukajcie sobie, bo niezapinanie pasow to najwieksza glupota. W unii chyba tylko w Polsce przepisy na to pozwalaja...

Pytanie do mam: używała któraś Misia Szumisia? Tak mi się spodobał że mam zamiar kupić ale czy warto?
Myśle, że warto. Prawdopodobnie takie dźwięki działają kojąco na dziecie. Ja chcę w ciazy puszczać pozytywke o jakiejś znosnej melodyjce i wiem, że po porodzie ten dzwiek będzie uspakajal maluszka. Sprawdzone[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie miałam...ze Starsza miałam mega problem z zasypianiem...nic nie działało tylko przytulenie i noszenie na rękach- taki typ (bardzo długo tak miała), Młodsza natomiast chowana w mniejszej ciszy zaśnie, gdy tylko będzie zmęczona...

Ogólnie polecam Język Niemowląt- Tracy Hogg (zdania są co prawda podzielone na temat Jej działań- Ja osobiście sobie chwale, myśle, ze po przeczytaniu tej książki łatwiej mi było ogarnąć całe to "zamieszanie" [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paraplu slodkie te maluszki i ciuszki tak samo po prenatalnych zaczynam drobne zakypy bo prawdobodobne jest to ze od 20 tyg mbie uziemia w lozku

Jestem po wizycie, jest wszystko ok! :)

Załączniki

• IMG_1001.JPG
    IMG_1001.JPG
    670,6 KB · Wyświetleń: 104
Witam się i ja. Faktycznie spora produkcja, staram się na bieżąco śledzić , ale szans na odzywanie się w czasie pracy nie mam. Niektóre z was pisały, że planują urlop a potem zwolnienie - nie szkoda wam urlopu? Ja miałam planowany w sierpniu, ale nie biorę, idę od razu na zwolnienie a urlop wykorzystam po macierzyńskim. Przedłuże sobie platny pobyt z dziecięciem w domu. W poniedziałek mam prenatalne...im bliżej tym bardziej się boje. Niestety będę musiała iść sama, bo maz będzie daleko. Ale mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie...prawda dziewczyny??? ;-);-);-)

reklama
@Joanka1 oczywiście, ze będziemy z Wami na badaniach [emoji6]
Jeśli chodzi o urlop, tez miałam iść i po urlopie na l4, ale sama moja Kochana Szefowa powiedziała, żebym szła od razu a urlop zostawiła sobie na "po"...mówię Wam tak mi szkoda, ze idę zaraz na to zwolenienie, ale nie dam rady...plecy mi wysiadają...siedzenie przy kompie 8 h i dojazdy mnie wykończą

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry