reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
A lekarz nie może wypisać zaświadczenia, że nie możesz dźwigać i chodzić po drabinie? Chociaż to niby logiczne ale nie zawsze dla pracodawców ;-)

Dziś w końcu wraca mój mężczyzna. Prawie 2 tygodnie był poza domem. Ciekawe czy dużo uroslam przy moim trybie jedzenie i spanie :D
Lekarz to mi od początku chciał dać zwolnienie to ja nie chciałam bo stwierdziłam że do urlopu wytrzymam. Dla nas logiczne bo to nasze dzieci a oni mają w d*pie. Ale zadzwonię do niego w któryś dzień, że nie przyjdę bo się gorzej czuje i mam plemienia, a po urlopie już do pracy nie wrócę...
Gorzow Wlkp

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To współczuję mężowi Twoich bąkow po cebulce ;-) bo nie wiem jak wy ale ja ostatnio produkuję gaz musztardowy i sama nie wierzę, że potrafię takie zapaszki z siebie wydobyć ;-) takie uroki ciąży :D
No niestety, staram się spędzać dużo czasu na świeżym powietrzu [emoji23]
Gorzow Wlkp

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja już zostanę przy tej swojej fasolce. Ale zamówię sobie u mamy pierożki za kilka dni [emoji41]

No i co mam teraz zrobić? Sama ryzykować czy iść na zwolnienie już teraz i mieć to gdzieś? Dodam, że jestem w 8 tygodniu, czy może mnie zwolnić?

No i co mam teraz zrobić? Sama ryzykować czy iść na zwolnienie już teraz i mieć to gdzieś? Dodam, że jestem w 8 tygodniu, czy może mnie zwolnić?

Jeżeli jesteś zatrudniona przynajmniej 3 miesiące to nie może cię zwolnić już od pierwszego dnia ciąży [emoji5]️

Ja dzisiaj jestem nie do życia, nic mi się nie chce, mam zgagę i mnie muli. Chyba przeleze resztę dnia w łóżku.

Ooooo Tasiorek wspolczuje ja tak nialam w czwaryek i sobote. Adzis jest moj dzien. Nie ma upalu duszno w miare wiec sporo z butelka wody w rece moge zalatwic:rolleyes:

reklama
Jadę na USG :) nie wiem tylko dlaczego tak wcześnie ;) chyba tylko po to żeby się zdarzyć jeszcze zestresować przed wejsciem...

Do góry