reklama
butterflysunrise
Fanka BB :)
Ja zrobiłam kiszone, korniszony, po zydowsku, takie w plastrach na kanapki z kurkuma i ogoreczki z miodem na co chcesz przepis to Ci zaraz wysle@Ruby_Charm współczuje...chyba bym się nie zastanawiała nawet zwyczajnie poszła na zwolnienie, które wysłaliby poczta...
@butterflysunrise hahaha, na pewno od ogórków [emoji12]...dobrze, ze zaraz będę na zwolnieniu to od razu po powrocie z nad morza zabieram się właśnie za ogorasy- w tym roku chyba tylko musztardowe zrobię i może kilka słoików małosolnych...chilli już nam się przejadły...a jakie Ty robisz??? Podrzuć przepis na prv
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@Shemshi hahaha- puść a co tam [emoji12]...co do lekarza u mnie wizyty co 20 minut, ale wszystkie badania typu ciśnienie, waga, zakładanie karty ciąży, cały wywiad przeprowadza położna przed wizyta...u gin tylko pitu-pitu, badanie i ewentualnie usg [emoji16]
@mavika poodpoczywaj i No ale weź
butterflysunrise
No jak Ci trochę naciśnie to może być petardy! [emoji100][emoji95][emoji38]@mavika, ja się nawet bardzo nie stresuje tylko nienawidzę czekać jak nie mam się czym zająć i jeszcze mam wzdęcie takie, że się boję że lekarzowi bąka puszczę [emoji23]
Lepiej go uprzedz to maskę założy[emoji23] [emoji87]
— Phil Bosmans
mavika
Wzięłam, jest lepiej ale dalej leżę. Przynajmniej dziś.@Shemshi hahaha- puść a co tam [emoji12]...co do lekarza u mnie wizyty co 20 minut, ale wszystkie badania typu ciśnienie, waga, zakładanie karty ciąży, cały wywiad przeprowadza położna przed wizyta...u gin tylko pitu-pitu, badanie i ewentualnie usg [emoji16]
justyska88
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, można dołączyć ? Termin mam na 17 lutego. Mam już dwójkę dzieci. Widzę że są tu jakieś mamy z Gorzowa ja też jestem stąd.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Lali
U mnie dzis jakis przelom. W koncu moglam sie zwlec z kanapy, bo zoladek I mdlosci mniej dokuczaly. Pojechalam na zakupy. Zrobilam barszczyk z uszkami, a na drugie kotlety, kasze I mizerie. nakupilam tez owocow. Pychota. Oby jutro tez bylo laskawie.
butterflysunrise
justyska88 zapraszamy! Rozgosc się i tylko sie nie przestrasz tych głupot co czasem wpisujemy [emoji6]
— Phil Bosmans
— Phil Bosmans
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@butterflysunrise poproszę [emoji16] może zrobię jakieś z Twoich