reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Jak ja gadalam ze swoim ginekologiem to powiedzial ze te moje 6 kg spadku to jest jeszcze do przejscia ale zobaczymy co dalej. Tylko dziwbe bo niby schudlam a w spodniach juz sie ledwo dopinam. Pozostaje miec nadzieje ze potem tez nie bede jakos kosmicznie tyc

reklama
Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??

To normalne u Ciebie to będzie jeszcze bardziej odczuwalne bo masz aż 3 bobaski,mnie dzisiaj pobolewało w pachwinach i podbrzusze.Maluszki rosna a razem z nimi nasza macica więc uciska na organy.

Witam nowe mamusie!!!!
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty brzuchatki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji6][emoji5]

A mi się udało odnaleźć serduszko mojego maluszka i podsłuchać je moim detektorem jejj biło aż 167 uderzeń,tęskniłam za tym cudnym dźwiękiem [emoji5][emoji173]️

85993e3kn5jd3sk8.png

Pamiętaj, nieużywany organ zanika [emoji6] obserwuj się, jeśli zobaczysz, ze nadal waga leci w dół, umów się na wcześniejsza wizytę. Kochana, a może stres?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie problem właśnie bo moja gin idzie na urlop teraz

Ja mam taki.
Ja zakupiłam detektor jak byłam w drugiej ciaży ze względu na angielska opieke i ich bardzo żadkie wizyty.Byłam spokojna jak podsluchałam babla no i teraz posłuży mi przy trzeciej ciaży,cieszę się że go zostawiłam[emoji5]
1500021618-aaaaaa.jpeg

85993e3kn5jd3sk8.png

Byłam dzisiaj na badaniu. Wszystko ok a ja puchne bo jelita puchna. W ostatniej ciąży tez tak miałam a nie brałam żadnych hormonów. Mam miesniaka na macicy ale na razie nie zawracam sobie tym głowy bo i tak nic z tym nie zrobię wiec po co się stresować :-)

@mavika, myślę że to jednak mięśnie, które zamieniają się w lżejszy tluszczyk :)

Ja z palmerda tez mam mam baldam z pompka. Eszyscy pisza wszedzie ze malo wydajny, a mnie sie wlasnie wydaje ze bardzo tylko zapach kawowy przeszkadza. Dziewczeta. Dzis mam wizyte o 16. Zejde chyba do tego czasu, ale ide tam z nadzieja ze z bejbiczkiem wszystko ok, a dodatkowo ze bede mogla cos w koncu sie poruszac bo krwiaczek sie wchlona a z kosmowka juz ok. Trzymajcie prosze kciuki bo ja juz mam biegunke z nerwow. Wczoraj przeszlam 100 metrow do sklepu i mydlalam ze zemdleje... Masakra ale to chyba od tego ze wstaje tylko diku prysnic i jesc. Czlowiek chyba meczy sie kazdym najdrobniejszym wysilkiem i jak pomysle ze przed ciaza po 60 km na rowere robilam to sie zastanawiam kto mi konfycje ukradl teraz:p
ja też tak mam!! Kondycja -100. To całkiem normalne ponoć :( są dni, że jest trochę lepiej. Ja po prostu częściej odpoczywam i wolniej jeżdżę i jest ok. Ale zgadzam się z tym, że jest to irytujące, ważne żeby nie rezygnować przez to całkiem z aktywnosci (chyba że trzeba!), Bo będzie jeszcze gorzej.

Byłam dzisiaj na badaniu. Wszystko ok a ja puchne bo jelita puchna. W ostatniej ciąży tez tak miałam a nie brałam żadnych hormonów. Mam miesniaka na macicy ale na razie nie zawracam sobie tym głowy bo i tak nic z tym nie zrobię wiec po co się stresować :-)

Najważniejszy to spokuj,nie denerwować się.Mnie to stopy puchna,wieczorem to jak małe baloniki a pamiętam że w poprzednich ciażach pod koniec ciaż to caluśka puchłam,okropniść.

85993e3kn5jd3sk8.png

reklama
Wczoraj przeszlam 100 metrow do sklepu i mydlalam ze zemdleje... Masakra ale to chyba od tego ze wstaje tylko diku prysnic i jesc. Czlowiek chyba meczy sie kazdym najdrobniejszym wysilkiem i jak pomysle ze przed ciaza po 60 km na rowere robilam to sie zastanawiam kto mi konfycje ukradl teraz:p

Ja mam to samo. A przed ciążą biegałam po 10 km, teraz mdłości,żołądek boli i słabo ciągle. :dry:

Do góry