Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam Was jak widzę wcale nie z rana [emoji16]. Zanim się ogarnęłam to już 9:00. Jajeczka się gotują, ale będzie pyszne śniadanko [emoji12].
Powodzenia [emoji16]
Widzę, ze sporo tu nas po 30-tace [emoji6]. Zobaczysz będzie ok. Ja tez mam pewne obawy, ale w sumie tłumacze sobie, ze przecież nie mam podstaw.
Moje dziewczynki już wiedza, nawet gadają już z brzuchem, bardzo się cieszą. Nie ukrywam, ze liczą na brata [emoji6]
Poprawie, po 35 rż [emoji6]
Dziękuje, właśnie działam [emoji6]
Będzie dobrze, ja bym jednak podpytała lekarza czy to puchnięcie po dupku jest normalne.
Ranny ptaszek [emoji6]
Powodzenia [emoji6]
Będzie, bedzie...dobrze, ze będziesz miała wsparcie jeśli tego potrzebujesz- zawsze łatwiej i lżej
Norma [emoji16] u mnie jeszcze dochodzi kłucie blizny po cc (cóż po dwóch już daje się we znaki)
Święta prawda [emoji2]
Miłego dnia Wam życzę. U mnie słońce swieci, już czuje żar lejący się z nieba. Plan na dziś- taras, książka, a dziewczyny do basenu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro mamy wizytę u lekarza, mam nadzieję, że zobaczymy już dokładniej naszą Żabkę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia [emoji16]
Cały czas mocno wierzę że u mojego Bejbuszka wszystko dobrze i czuje się wyśmienicie w brzuszku u swojej Mamuni.
Co do wieku to ja też z tych troszkę starszych i widzie że kilka nas jest [emoji5]
Badania prenatalne mam wyznaczone w dniu urodzin mojej Zuzanki na 8 sierpnia. Będę robiła tylko te podstawowe które pokrywa NFZ.
A co do płci to coś mi się wydaje że będzie kolejna córeczka [emoji5] Ale większość rodzinki obstawia chłopca, chyba po prostu im się ten chłopaczek marzy [emoji5]
Moja córcia jeszcze nie wie że jej marzenie się spełni i jak wszystko będzie dobrze zostanie upragnioną starszą siostrą. Ta wiadomość chcemy jej oznajmić w dniu jej urodzin [emoji5]
Pozdrawiam gorąco [emoji5]
Widzę, ze sporo tu nas po 30-tace [emoji6]. Zobaczysz będzie ok. Ja tez mam pewne obawy, ale w sumie tłumacze sobie, ze przecież nie mam podstaw.
Moje dziewczynki już wiedza, nawet gadają już z brzuchem, bardzo się cieszą. Nie ukrywam, ze liczą na brata [emoji6]
Co prawda pytanie skierowane nie jest do mnie. Ale postaram sie odpowiedziec. Chyba chodziło o USG prenatalne ewentualne pappa, która dla ciezarnych po 36 roku też jest refundowana przez nfz
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Poprawie, po 35 rż [emoji6]
Teoria Ramziego to to samo co wrozenie z fusow.
Jedyna poki co teoria majaca szanse sie wybronic jest kat spojenia lonowego wzgledem ciala (widok z profilu).
U mnie multicytat jest tak samo jak u kogos wyzej. Musze dlugo przytrzymac pierwszy post jaki chce zeby wchodzil w multicytat , pojawiaja sie opcje wyboru, klikam "wiecej " i potem zaznaczam dalej posty i zzznaczone zmieniaja mi kolor na niebieski.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuje, właśnie działam [emoji6]
cześć dziewczyny,
Ja mam termin na ok. 20 lutego.
Jestem już po wizytach u ginekologa.
Lecę na duphastonie i luteinie od prawie miesiąca i już mam dość a to dopiero początek.
Puchnę jak ropucha.
Ale nie ma co narzekać, zobaczymy jak to się dalej potoczy ;-)
Będzie dobrze, ja bym jednak podpytała lekarza czy to puchnięcie po dupku jest normalne.
Dzień dobry ja jak zwykle godzina 5 i oczy jak 5 zł.. ale zjem śniadanie i dalej będę chrapać [emoji16] miłego dnia, bez mdłości i zgagi dla wszystkich [emoji2]
Ranny ptaszek [emoji6]
Witajcie. To już dziś o 20 wizyta Nie mogę się doczekać, ale też się bardzo boję Miłego dnia!
Powodzenia [emoji6]
Zawsze mam takie głupie myśli i nie mogę się ich pozbyć, boję się, że sie maluch nie będzie rozwijał Dobrze, że idziemy razem na wizytę, bo sama bym chyba oszalała czekając na poczekalni.
Będzie, bedzie...dobrze, ze będziesz miała wsparcie jeśli tego potrzebujesz- zawsze łatwiej i lżej
Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??
Norma [emoji16] u mnie jeszcze dochodzi kłucie blizny po cc (cóż po dwóch już daje się we znaki)
Ja myślę że do końca naszego życia zawsze będzie powód do zmartwień. A to dorastanie, to szkoła, to studia, to praca, to ślub, wnuki a nie daj boże zachoruja itp itd... taka już rola matek [emoji6]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Święta prawda [emoji2]
Miłego dnia Wam życzę. U mnie słońce swieci, już czuje żar lejący się z nieba. Plan na dziś- taras, książka, a dziewczyny do basenu [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom