reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Witajcie. To już dziś:D o 20 wizyta :D Nie mogę się doczekać, ale też się bardzo boję:( Miłego dnia! ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem Twój stres bo ja to samo będę przeżywać w środę.
Ale głowa do góry, będzie dobrze. Musimy mocno wierzyć że nic się złego nie wydarzy.
Miłego dnia ☺

reklama
Właśnie szykuję się na badania bo jeszcze nie robiłam. Najgorsze jest jednak to że zalatwilam się w nocy i teraz siusiu mi się nie chce, ech. Może za pół godzinki coś wydusze.

Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??

Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??
Mam to samo. Zapomniałam wczoraj zapytać o to lekarza. Zwłaszcza prawa pachwina.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze mam takie głupie myśli i nie mogę się ich pozbyć, boję się, że sie maluch nie będzie rozwijał :( Dobrze, że idziemy razem na wizytę, bo sama bym chyba oszalała czekając na poczekalni.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie wszystkie miewamy takie obawy to naturalne. Nie martw się, uszy do góry będzie ok. Teraz to już zmartwienie i szczęście i troski na zawsze o te nasze smarki male[emoji16]zaczynamy od naszego biadolenia jak są w brzuchu i będziemy kontynuować jak się urodzi, a nawet jak będą mieli po 40 lat- tak myśle.
Witaj, czy to puchnięcie na pewno od duphastonu i luteiny? Ja biorę od samego początku, jak tylko test pokazał dwie krechy I puchnięcia nie odnotowałam. Fakt, brzuszek już się powoli pojawia, ale u mnie to 11t

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ktore uzywaja kosmetykow palmers - uzywacie oliwke czy skoncentrowany krem przeciw rozstepom?

Ja myślę że do końca naszego życia zawsze będzie powód do zmartwień. A to dorastanie, to szkoła, to studia, to praca, to ślub, wnuki a nie daj boże zachoruja itp itd... taka już rola matek [emoji6]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
Do góry