reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Shemshi, A jaki bierzesz magnez który jest lekiem a nie suplementem ?to bym chętnie sobie taki sam kupiła.
Dotkass mnie uprzedził :) ja używam najczęściej 2 pierwszych z podanego linka :) warto wybierać te w otoczkach, bo łatwiej połknąć. Zresztą mamy tu na forum farmaceutkę to ona nam może weryfikować informacje :) z magnezem jest tak, że warto brać regularnie, wtedy można odczuc działanie.

Dotkass mnie uprzedził :) ja używam najczęściej 2 pierwszych z podanego linka :) warto wybierać te w otoczkach, bo łatwiej połknąć. Zresztą mamy tu na forum farmaceutkę to ona nam może weryfikować informacje :) z magnezem jest tak, że warto brać regularnie, wtedy można odczuc działanie.

Dokładnie, zreszta to co dobre dla jednej wcale nie musi być dobre dla drugiej

Mamy farmaceutke? Fajnie...ja tak jakby z branży- co prawda bardziej od strony sprzedażowej i bardziej suplementowej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ile bierzecie tego magnezu dziennie ? Ja mam okropne skurcze łydek i jaka rwę w pośladkach , najgorzej na noc się rozkręca i pomyślałam żeby wziasc na to może magnez . Mam Magne b6 . Pisałam do mojej lekarki ale cisza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dokładnie, zreszta to co dobre dla jednej wcale nie musi być dobre dla drugiej

Mamy farmaceutke? Fajnie...ja tak jakby z branży- co prawda bardziej od strony sprzedażowej i bardziej suplementowej

Haha, no to ładnie, a ja tu robię taka antyreklamę suplementów :D ale to dlatego, że w Polsce nie ma uregulowanej sytuacji jeśli chodzi i przepisy i kontrole rynku suplementów, za to bardzo rozbudowana reklama. Ja jako zwykły konsument bardziej ufam dużym fabrykom, które obok leków produkują też suplementy i mają swoje mechanizmy kontroli i nowoczesna produkcję niż jakieś firmy krzak których mnoży się coraz więcej. suplementy też nieraz stosuje jeśli nie ma zarejestrowanego z tym składnikiem leku. Brałam np. Ovarin i jeszcze inny suplement z mioinozytolem. No i wiadomo, że w ciąży trzeba uważać na to co się łyka :) dlatego na wagę złota jest dziś mieć zaufanego farmaceutę, który prawdę powie i jeszcze zaoszczędzić pomoże ;)

Dotkas- ja jestem na l4 odkąd się dowiedziałam o ciąży. U nas nie da się pracować w ciąży, to ciężka fizyczna praca , a i na zmiany nocne,więc od razu wiedzieli,że już nie wrócę. Umowę mam do stycznia,więc pewnie przedłużą mi do lutego i będzie koniec.

Brałam np. Ovarin i jeszcze inny suplement z mioinozytolem. No i wiadomo, że w ciąży trzeba uważać na to co się łyka :) dlatego na wagę złota jest dziś mieć zaufanego farmaceutę, który prawdę powie i jeszcze zaoszczędzić pomoże ;)

Haha, No to wymieniłaś właśnie jeden z naszych cudownych suplementów [emoji16] i tu nie ma sarkazmu [emoji6]. My działamy na płaszczyźnie ginekologii, okulistyki i chirurgii.

Masz racje, zaufany farmaceuta to podstawa

1499959354-aaaaaa.jpeg
Jestem jeszcze malutkim trufelkiem,ale ja wierzę w jego siłę i bijące serduszko :) 173 uderzeń na minutę [emoji173]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dotkas- ja jestem na l4 odkąd się dowiedziałam o ciąży. U nas nie da się pracować w ciąży, to ciężka fizyczna praca , a i na zmiany nocne,więc od razu wiedzieli,że już nie wrócę. Umowę mam do stycznia,więc pewnie przedłużą mi do lutego i będzie koniec.

Oj tam koniec- dopiero początek [emoji6]

reklama
Do góry