reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Mowicie,ze jestescie senne. Ja to w tej ciazy od kilku tygodni cierpie na bezsennosc. Budze sie okolo 3-4 nad ranem I potrafie do 6 nie spac. Chodze zmeczona I niewyspana,wiec chetnie bym sie zamienila.

reklama
Koniecznie! Może to właśnie niedobór progesteronu. Jeśli bardzo cię boli to jedź jeszcze dzisiaj, jeśli pojawi się plamienie to tym bardziej.

Budze sie okolo 3-4 nad ranem I potrafie do 6 nie spac. Chodze zmeczona I niewyspana,wiec chetnie bym sie zamienila.

Miałam tak w pierwszej ciąży...w nocy spać nie mogłam, na szczęście w dzień odsypiałam. Niestety w parze z bezsennością szło podjadanie nocne co przełożyło się na szybki przyrost kg [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też męczy zmęczenie:(
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na chwile obecna do piątku jestem na zwolnieniu. Miałam wypadek 23.06. Wjechał nam na czołówkę pijany kierowca. W poniedziałek wracam do pracy. Mam kilka spraw do domknięcia. Niby mogłabym z domu, ale jakoś mi się nie chce. W tej ciąży nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze szybko się mecze. Wystarczy, ze wejdę na piętro i już sapie...masakra...

Planowałam pracować do końca października- listopada, ale zmieniam zdanie i pociągnę pewnie do końca sierpnia. Muszę tylko kogoś na zastępstwo przeszkolić, wiec liczę, ze uda się do końca sierpnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja praca w dużej mierze polega na chodzeniu po drabinie, trochę przy biurku i trochę dźwiganie. Póki co to robię bo nikt nie wie o ciąży ale myślę by w poniedziałek to zmienić. Tylko co jeśli szef mi nie będzie chciał ulżyć w obowiązkach?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry