reklama
monmon
Fanka BB :)
Ja planuje pracować do konca sierpnia. Póki co w pracy nikt ni wieMnie też męczy zmęczenie
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Budze sie okolo 3-4 nad ranem I potrafie do 6 nie spac. Chodze zmeczona I niewyspana,wiec chetnie bym sie zamienila.
Miałam tak w pierwszej ciąży...w nocy spać nie mogłam, na szczęście w dzień odsypiałam. Niestety w parze z bezsennością szło podjadanie nocne co przełożyło się na szybki przyrost kg [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mnie też męczy zmęczenie
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?
Ja na chwile obecna do piątku jestem na zwolnieniu. Miałam wypadek 23.06. Wjechał nam na czołówkę pijany kierowca. W poniedziałek wracam do pracy. Mam kilka spraw do domknięcia. Niby mogłabym z domu, ale jakoś mi się nie chce. W tej ciąży nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze szybko się mecze. Wystarczy, ze wejdę na piętro i już sapie...masakra...
Planowałam pracować do końca października- listopada, ale zmieniam zdanie i pociągnę pewnie do końca sierpnia. Muszę tylko kogoś na zastępstwo przeszkolić, wiec liczę, ze uda się do końca sierpnia.
Dotkass
Ja planuje pracować do konca sierpnia. Póki co w pracy nikt ni wie
U mnie wiedza Ci co powinni. Szefowa, Prezes i dział administracji i kadr, bo l4 poszło już z literka B po tym wypadku
Dotkass
Ja pracuję do końca sierpnia, z czego między czasie 2 tygodnie mam urlop
To jak ja [emoji16] dwa pierwsze tyg urlop
Dotkass
Dziewczyny a jaki ten magnez bierzecie? Mozecie cos polecic? Czuje,ze mam niedobor a nie wiem jaki w ciazy kupic?
Po wyjściu ze szpitala chwile łykałam ASMAG forte z No spa
Ruby_Charm
Moja praca w dużej mierze polega na chodzeniu po drabinie, trochę przy biurku i trochę dźwiganie. Póki co to robię bo nikt nie wie o ciąży ale myślę by w poniedziałek to zmienić. Tylko co jeśli szef mi nie będzie chciał ulżyć w obowiązkach?
reklama
Ruby_Charm
Też mam urlop od 3 sierpnia. Chciałam po urlopie iść na zwolnienie. Pytanie czy pociągne te 3 tygodnie...To jak ja [emoji16] dwa pierwsze tyg urlop