reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Paraplu ja właśnie w pierwszej ciąży, kiedy miałam nadmiar czasu ogarnęłam cały dom, tak gruntownie pomysłam szafki, poukładałam rzeczy i między innymi zrobiłam obrazki do pokoju nad łóżeczko, wydziergałam buciki na szydełku. W necie jest mnóstwo inspiracji. No i oczywiście połowałam na bejbiczkowe okazje :D

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie leje, wieje i zimno grrr Pierworodny zasnął, ja też jestem padnięta, żebym jeszcze miała po czym... Chyba ta pogoda taka kiepska :(Jesteśmy w trakcie małego remontu łazienki i wczoraj opróżniałam dwie duże szaf w łazience, jakaś katastrofa ile nachowanych rzeczy w nich było. Przed nami jeszcze mały remont pokoju i zupełnie nie mam polotu do planowania i wybierania kolorów i w ogóle... Mój śmieje się, że on się wszystkim zajmie, ale aż się boję jak on o wszystkim zdecyduje.....
Wiem co czujesz, my jesteśmy w trakcie budowy, a właściwie wykańczamy dom, mąż się uparł, żeby zakończyć przed rozwiązaniem... a ja przykuta do łóżka, wszystko będę musiała wybierać przez internet, a co do wystroju wnętrz... to ja się boję co mój mąż wymyśli [emoji23]

U mnie też rano słoneczko ciepło. A potem się zaczęło. Wiatr chmury i deszcz. I jest typowo barów senna pogoda. Nic mi sie nie chce i tez leżę i tylko mój synio przychodzi co chwile .

f2w3skjol4llo8s8.png

Paraplu ja właśnie w pierwszej ciąży, kiedy miałam nadmiar czasu ogarnęłam cały dom, tak gruntownie pomysłam szafki, poukładałam rzeczy i między innymi zrobiłam obrazki do pokoju nad łóżeczko, wydziergałam buciki na szydełku. W necie jest mnóstwo inspiracji. No i oczywiście połowałam na bejbiczkowe okazje :D

No i brawoo ty! Myślę, że też bym ten czas jakoś kreatywnie spozytkowala [emoji5] najgorsze jest to, że w zimie to mi się nie będzie chciało łazić po sklepach, no i o przeziębienie łatwo. Trochę szkoda, ale zostają zawsze zakupy przez internet [emoji2]
Do mnie, po krótkiej przerwie wróciły lekkie mdłości, ale przywitałam je miło, bo jakoś tak bezpieczniej się czuje jak mnie mdli ;) muszę sobie jeszcze wymyślić jakiś ekscytujący plan na weekend coby mi czas szybko zleciał.

@Shemshi ja juz zorganizowalam zastepstwo. Nie mam pojecia jak dlugo bede mogla pracowac, dlatego juz musialam o tym pomyslec.

Skarpetki, czapeczki ja wszystkie wan ubranka dziergac cheeee [emoji445][emoji445][emoji445]
[emoji23]

@AlexF tylko, ze ja mam wszystko na biezaco sprzatane [emoji33] jedynie do okien nie mam ostatnio serca.
Najwyzej moge sobie jeszcze popracowac nad moim minimalizmem w kwestii przedmiotow w domu.
Z takich spraw domowych to jedynie remontowe sprawy sa do zrobienia ale ciazy nie bede malowac i latac po drabinie czy klasc nowa podloge. Szkoda bo bardzo lubie i cala sypialnie sama wyremontowalam tuz przed ciaza. I jeszcze udalo mi sie pomalowac korytarz przed ciaza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Shemshi ja juz zorganizowalam zastepstwo. Nie mam pojecia jak dlugo bede mogla pracowac, dlatego juz musialam o tym pomyslec.

Skarpetki, czapeczki ja wszystkie wan ubranka dziergac cheeee [emoji445][emoji445][emoji445]
[emoji23]

To w takim razie dziergasz skarpety dla wszystkich naszych dzieciaków! [emoji1] [emoji1] pamiętaj, żeby dla trojaczków zrobić różne, coby je mama mogła rozróżnić.

Ja wstępnie też już wybrałam zastępstwo, ale nie wiem czy to się uda, bo ta osoba chyba ucieka gdzie indziej. Jeśli tak będzie to katastrofa, bo ciężko będzie znaleźć kogoś innego. Na razie w pracy wie tylko szef i nie wykonujemy żadnych ruchów, bo nie chce żeby mój stan wyjątkowy się wydał :) czas jest, w razie wcześniejszej awarii będziemy kombinować [emoji41]

reklama
Do góry