reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ale mam dziś skurcze.... nie mogę sobie miejsca znaleźć ... czy No spa jest bezpieczna?

6sutnafaqg5qzj84.png

Magnez jest bardzo dobry, najlepiej mususjacy bo sie szybko wchlania. Jak nie pomoze to nospe mozesz wziac.
Tylko probowalabym najpierw magnezem wyciszyc a jak nie pomoze to nospa (przechodzi przez lozysko takze ostroznie bym ja brala).

Niby sie mowi, ze nospa jest cacy ale nie jest i powinno sie ja brac jak magnez nie pomaga. Czeste jej branie prowadzi to obnizonego napiecia miesniowego u noworodka a to wymaga rehabilitacji. No i noworodek moze za slabo przez to ssac a to moze prowadzic do problemow z kp.

[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Aaaa, potwierdzam, magnez pomaga. Nie wierzyłam, ale odkąd biorę jest lepiej! Kiedy nie brałam przez kilka dni, wydaje mi się że ból był większy. Może to przypadek, ale warto brać :) tylko kupujcie leki a nie suplementy, one jednak muszą przejść kontrolę i wiadomo co w nich jest. Nie sugerujcie się reklamami, tylko pytajcie dokładnie farmaceutów o wszystko, ja mam swojego zaufanego więc wiem, że mi zawsze dobrze doradzi.

Witam przyszłe Mamusie i na wstępie ogromnie gratuluje [emoji16]

Ja również będę Mamą lutowego Malucha. Termin na 12.02 (o ile dotrwam [emoji12]). To moja trzecia ciąża, pierwsze dwie poprzez CC.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj Dotkass, zapraszamy!!!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jaki ten magnez bierzecie? Mozecie cos polecic? Czuje,ze mam niedobor a nie wiem jaki w ciazy kupic?

Magnez jest bardzo dobry, najlepiej mususjacy bo sie szybko wchlania. Jak nie pomoze to nospe mozesz wziac.
Tylko probowalabym najpierw magnezem wyciszyc a jak nie pomoze to nospa (przechodzi przez lozysko takze ostroznie bym ja brala).

Niby sie mowi, ze nospa jest cacy ale nie jest i powinno sie ja brac jak magnez nie pomaga. Czeste jej branie prowadzi to obnizonego napiecia miesniowego u noworodka a to wymaga rehabilitacji. No i noworodek moze za slabo przez to ssac a to moze prowadzic do problemow z kp.

[emoji173]️[emoji173]️

Dzięki - zaraz wezmę magnez

6sutnafaqg5qzj84.png

reklama
Próbowałam od początku przeczytać wątek, aby lepiej Was poznać, ale chyba nie dam rady- wybaczcie.

To może ja napiszę coś o sobie.

Jestem Mamą dwóch dziewczynek- pierwsza z maja 2008 roku (urodzona terminowo) druga z marca 2013 (urodzona miesiąc wcześniej)...i znów będzie podobna różnica 4 lata i 10 mc [emoji6]. Trzecia ciąża nie planowana, los zadecydował za nas...taka wpadka dojrzałej kobiety, której bliżej do 40-taki [emoji12] (36 lat).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry